Οι επιτυχίες για το φροντιστήριο των αδελφών Τσιάλα στην Καλαμάτα συνεχίζονται. Τέσσερις μαθητές τους κατάφεραν να πάρουν ισάριθμα μετάλλια στην 42η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα. Να υπενθυμίσουμε ότι όλοι οι μαθητές παρακολουθούν δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα για διεθνείς διαγωνισμούς.
Τα ονόματα των παιδιών είναι: Κουτσουράκης Κωνσταντίνος (Γ’ Λυκείου, Αθήνα, ασημένιο μετάλλιο), Μηλιώτης Έκτορας (Β’ Λυκείου, Χαλκίδα, ασημένιο μετάλλιο), Ιακωβάκης Λάμπρος (Α’ Λυκείου, Αθήνα, χάλκινο μετάλλιο) και Γρηγόριος-Ανδρέας Καμπίσιος (Α’ Γυμνασίου, Αθήνα, ασημένιο μετάλλιο).
Να σημειώσουμε ότι ο Λάμπρος Ιακωβάκης έχει διατελέσει μέλος της Εθνικής Μαθηματικών και συμμετείχε στη Βαλκανιάδα Μαθηματικών (JBMO), η οποία διεξήχθη στην Αττάλεια της Τουρκίας, ενώ ο Γρηγόριος- Ανδρέας Καμπίσιος είναι μαθητής της πρώτης Γυμνασίου και διαγωνίζεται με παιδιά της τρίτης Γυμνασίου.
Α.Π.