Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν μέχρι τέλος της εβδομάδας στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο – Σπάρτη, λόγω εκτέλεσης εργασιών.
Όπως ανακοινώθηκε από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου στην περιοχή της σήραγγας Ραψομάτη, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης από την κατασκευάστρια εταιρεία.
Οι ρυθμίσεις περιλαμβάνουν το τμήμα μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 184,6 έως και 182,9 (σήραγγα Ραψομάτη στην κατεύθυνση προς Αθήνα) και ειδικότερα έως και την Παρασκευή (4/4) η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από τον κλάδο της σήραγγας της κατεύθυνσης προς Καλαμάτα (Ραψομάτη Κ), από τον οποίο θα εξυπηρετηθούν αμφότερες οι κατευθύνσεις, σε μία λωρίδα κυκλοφορίας έκαστη (contraflow).
Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν.