Οι ατάκες του Δημήτρη Κουτσούμπα έχουν γίνει viral και για μια ακόμα χρονιά γίνονται λαμπάδες
«Πού τα βρήκατε αυτά τα φυντάνια;»: Οι ατάκες του Δημήτρη Κουτσούμπα έχουν γίνει viral και για μια ακόμα χρονιά έγιναν και λαμπάδες.
Ειδικότερα, οι πασχαλινές λαμπάδες που δημιουργεί τα τελευταία χρόνια το Καλλιτεχνικό Εργαστήριο «Το λειρί του Κόκορα» στην Ηλεία, με πρωταγωνιστή τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα έχουν γίνει «παράδοση».
«Παπα-παπαρατσένκο»
Το Καλλιτεχνικό Εργαστήριο στα Κρέστανα της Ηλείας, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, έχει παρασκευάσει τις μοναδικές λαμπάδες του με άρωμα ΚΚΕ. Αν και η αρχή έγινε πριν από 3 χρόνια με τον Δημήτρη Κουτσούμπα και την επική ατάκα του «αυτοί είστε», πλέον στις πασχαλινές λαμπάδες υπάρχουν και οι φιγούρες του Ιωσήφ Στάλιν, του Βλαντιμίρ Λένιν και του Άρη Βελουχιώτη.
Από αυτή την τετράδα δε θα μπορούσε να λείπει και η Αλέκα, με την ιδιοκτήτρια του εργαστηρίου να διευκρινίζει στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» πως μία είναι η Αλέκα, «η Αλέκα Παπαρήγα».
Πλέον οι λαμπάδες περιέχουν φράσεις όπως «Παπα-παπαρατσένκο» και «Πού τα βρήκατε αυτά τα φυντάνια».
Επίσης, η ιδιοκτήτρια στέλνει τις λαμπάδες τυλιγμένες με τον Ριζοσπάστη σχολιάζοντας «μπορεί και να δουν και κάτι, κερδισμένοι θα είναι».
Πηγή: Το Βήμα