Γιόρτασε χθες την κατάκτηση του τίτλου στην Α΄ Τοπική ο Πάμισος


Την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα της Α΄ Τοπικής γιόρτασε χθες ο ΓΠΣ Πάμισος Μεσσήνης, με φιέστα στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης.
Η διοίκηση του Παμίσου απένειμε κύπελλο  στον ΑΣ Ανδρούσας (το παρέλαβε ο αντιπρόεδρος Γεώργιος Μπιλάλι από τον πρόεδρο του Παμίσου Μεσσήνης Γιώργο Πετρουλάκη) για την πορεία του στο εφετινό πρωτάθλημα της Α΄ Τοπικής (κατέλαβε την 7η θέση), ενώ τιμήθηκαν ο διοικητικός παράγοντας Κώστας Σταθόπουλος (την πλακέτα έδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης), ο Κώστας Καλογερόπουλος (την πλακέτα έδωσε ο βουλευτής Μεσσηνίας και υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Δημήτρης Σαμπαζιώτης), οι ποδοσφαιριστές Δημήτρης Γκούνης (την πλακέτα έδωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παμίσου Στέφανος Αργυρόπουλος) και ο Γιώργος Λάζαρης (την πλακέτα έδωσε ο δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος) για την προσφορά τους στους πράσινους της Μεσσήνης.
Στη συνέχεια το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ, πρόεδρος της ΕΠΣΜ, περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου και υποψήφιος δήμαρχος Οιχαλίας, Αριστείδης Σταθόπουλος, απένειμε το Κύπελλο του πρωταθλητή στους αρχηγούς του Παμίσου, Γιάννη Μωράκη, Γουλιέλμο Αντωνίου και των μεταλλίων στο τεχνικό δίδυμο Σπύρος Τσίκινη, Νίκο Γεωργακλή.
Στη φιέστα παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣΜ Νίκος Λιόγας, Νίκος Ρούτσης, Βασίλης Πολίτης, Γιώργος Χριστόπουλος, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Παμίσου Μεσσήνης, μ’ επικεφαλής τον πρόεδρο Γιώργο Πετρουλάκη, παλαίμαχοι των πρασίνων της Μεσσήνης και αρκετοί φίλαθλοι (ήταν από τα όπλα του Παμίσου στην πορεία προς τον τίτλο).
Το πρόγραμμα περιλάμβανε και φιλικό αγώνα των πρωταθλητών Μεσσηνίας με τον ΑΣ Ανδρούσας, όπου οι πράσινοι της Μεσσήνης επικράτησαν με 4-1. Τα γκολ για τον Πάμισο Μεσσήνης πέτυχαν οι Νίκος Πατσιώτης, Δημήτρης Μπούνας, Δημήτρης Μανωλόπουλος, Γιάννης Μωράκης, ενώ για το συγκρότημα της Ανδρούσας σκόραρε ο Φάνης Βλαχόπουλος.
Διαιτητής ήταν ο Βασίλης Γιαννέτσος, ενώ βοηθοί οι Έκτορας Παναγιωτόπουλος και Απόστολος Καυκάς.
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ (Σπύρος Τσίκινης, Νίκος Γεωργακλής): Ανδρέου, Ι. Τρίψας, Κωτσάκης, Φιλόπουλος, Αλεβίζος, Μπούνας, Μανωλόπουλος, Χρήστος Τρίψας, Πατσιώτης, Αντωνίου (αρχική ενδεκάδα), Γρηγορόπουλος, Χαρμπίλας, Σταματόπουλος, Ρούτσης, Χριστόπουλος, Ηλιόπουλος.
ΑΣ ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ (Κώστας Καλογερόπουλος, Σπύρος Δημητρακόπουλος, Απόστολος Παναγόπουλος): Κ. Κοσμάς, Γάλλος Κωνσταντόπουλος, Φαράντος, Γκούνης, Λάζαρης, Κολυβάρης, Κρεμμύδας, Ντούνιας, Βλαχόπουλος, Θεοδοσόπουλος (αρχική ενδεκάδα), Δ. και Κ. Χονδρός, Παπαβασιλείου, Χαρμπίλας, Μούτσο.
 
 
Κυριακή με Ερμή Κιβερίου στην πρεμιέρα των μπαράζ
Η προσοχή πλέον όλων στο στρατόπεδο του Παμίσου Μεσσήνης στρέφεται στους αγώνες μπαράζ για άνοδο στη Football League.
Οι «πράσινοι» θ’ αντιμετωπίσουν την Κυριακή 11 Μαΐου και ώρα 5.00 μ.μ. στο γήπεδο Λέρνας τον Ερμή Κιβερίου (πρωταθλητής Αργολίδας).
Αμφίβολη στην εν λόγω συνάντηση είναι η συμμετοχή του Ηλία Ηλιόπουλου (ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό).