Ο 2ος Ημιμαραθώνιος της Καλαμάτας στην παραλιακή ζώνη της πόλης

Ο 2ος Ημιμαραθώνιος της Καλαμάτας στην παραλιακή ζώνη της πόλης

Ο 2ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμάτας θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή το πρωί στην παραλιακή ζώνη της πόλης, με διοργανωτή τον Δήμο και τη στήριξη πολλών τοπικών αθλητικών συλλόγων.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί με αφετηρία και τερματισμό την προκυμαία του λιμένα της πόλης, σε μία αυστηρώς επίπεδη και παραθαλάσσια διαδρομή, επί των οδών Ναυαρίνου και της παραλιακής Κορδία – Μπουρνιά (οι δρομείς αρχικά θα κινηθούν ανατολικά 2,5χλμ. έως το ξενοδοχείο Φιλοξένια, όπου και θα γίνει αναστροφή, και θα συνεχίσουν προς δυτική παραλία έως την πίστα καρτ, απ’ όπου θα πάρουν το δρόμο της επιστροφής για τον τερματισμό).
Εκτός από τα 21,1 χλμ. θα πραγματοποιηθεί παράλληλος αγώνας 5χλμ., με κοινή εκκίνηση και για τους δύο στις 9 το πρωί (οι συμμετέχοντες θα τρέξουν έως το Φιλοξένια, με επιστροφή).
Η διοργάνωση εντάσσεται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων Μαζικού Αθλητισμού του Αθλητικού Οργανισμού.
Δικαίωμα συμμετοχής στον Ημιμαραθώνιο και τον αγώνα των 5χλμ. έχουν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους!
Εκτός από τα κύπελλα στους τρεις νικητές και νικήτριες της γενικής κατάταξης θα βραβευθούν με μετάλλια οι τρεις πρώτοι σε πέντε ηλικιακές κατηγορίες ανδρών και τρεις γυναικών.
To κόστος συμμετοχής του αγώνα των 21 & των 5 χλμ., ορίζεται στα 5,00 ευρώ και περιλαμβάνει τσιπ ηλεκτρονικής χρονομέτρησης, BIB ΝUMBER, μετάλλιο, αναμνηστικό t – shirt για τους δρομείς των αγώνων, νερό, και τροφές αποκατάστασης.
Το προσεχές διήμερο οι δρομείς που έχουν εγγραφεί ηλεκτρονικά μπορούν να παραλαμβάνουν το πακέτο συμμετοχής τους στην γραμματεία που θα λειτουργήσει στην Προκυμαία του Κεντρικού Λιμένα Καλαμάτας (Πανελλήνιο), ενώ μπορούν να δηλωθούν και νέες συμμετοχές (περιορισμένες μεθαύριο) ως εξής: Σάββατο 07/10/2017, ώρα 18:00 – 21:00 και Κυριακή 08/10/2017, ώρα 07:30 – 08:45
Πληροφορίες: ηλεκτρονική διεύθυνση a.orgkal@gmail.com και τηλ. 27210 20257.