Τα ονόματα όσων τιμηθούν με τον έπαινο Νικολάου Πολίτη

Τα ονόματα όσων τιμηθούν με τον έπαινο Νικολάου Πολίτη

Εγκρίθηκε, στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, η απονομή του επαίνου Νικολάου Πολίτη στους τρεις πρώτους μαθητές Λυκείων καθεμιάς από τις τρεις κατευθύνσεις (θεωρητική, θετική, τεχνολογική), που συνοδεύεται από την καταβολή 400 ευρώ για τον πρώτο, 300 ευρώ για το δεύτερο και 200 ευρώ για τον τρίτο, καθώς και η διάθεση συνολικής πίστωσης 2.700 ευρώ. Συνολικά, θα απονεμηθεί σε 9 μαθητές.
Η απονομή γίνεται κάθε χρόνο στην εορτή των Τριών Ιεραρχών, στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργανώνουν η Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και άλλοι φορείς της πόλης. Η εκδήλωση φέτος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο.
Έπαινο θα λάβουν οι εξής: Βασίλης Πανουσόπουλος (4ο Λύκειο Καλαμάτας), Ιωάννα Παπαδάκη (3ο Λύκειο Καλαμάτας), Δημήτρης Μπαϊρακτάρης (1ο Λύκειο Καλαμάτας), Μυρτώ Παντελάκη (3ο Λύκειο Καλαμάτας), Σταυρούλα Σπάλα (1ο Λύκειο Καλαμάτας), Στυλιανός Τζανάκης (4ο Λύκειο Καλαμάτας), Ξενοφών Τσέκας (1ο Λύκειο Καλαμάτας), Σωτήρης Κοτταρίδης (Εκπαιδευτήρια Μπουγά) και Παναγιώτης Μαυριτσάκης (4ο Λύκειο Καλαμάτας).
Α.Π.