Και με το χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα (Αναστασόπουλος και Σαμπαζιώτης) στη Μεσσήνη

Και με το χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα (Αναστασόπουλος και Σαμπαζιώτης) στη Μεσσήνη

Έντονα προβληματισμένοι είναι, σύμφωνα με τα όσα μου «σφύριξαν», οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας στο Δήμο Μεσσήνης, καθώς δεν ξέρουν με ποια πλευρά θα πρέπει να ταχθούν: του σημερινού δημάρχου Στ. Αναστασόπουλου ή του πιθανού υποψήφιου δημάρχου Δημ. Σαμπαζιώτη;
Το ερώτημα είναι λίγο δύσκολο να απαντηθεί, τουλάχιστον από εμάς, δηλαδή την κοινή γνώμη. Και αυτό γιατί ο σημερινός δήμαρχος έχει δηλώσει ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος, ενώ ο σημερινός βουλευτής φέρεται να φλερτάρει άγρια με τη θέση του δημάρχου, χωρίς όμως ούτε να διαψεύδει, αλλά ούτε και να επιβεβαιώνει τα όποια σχόλια ή κείμενα τον αφορούν.
Με δεδομένο λοιπόν ότι είναι πολύ συχνές εσχάτως οι εμφανίσεις του τελευταίου στη Μεσσήνη, είναι λογικό οι άνθρωποι να μην ξέρουν τι να επιλέξουν: τον μεν ή τον δε.
Όχι τίποτε άλλο, αλλά αν έχουν κακές σχέσεις με τον κ. Σαμπαζιώτη, θα πρέπει να τις αποκαταστήσουν στην περίπτωση που αυτός θα είναι υποψήφιος δήμαρχος.
Έτσι, προς το παρόν φαίνεται να ακολουθούν τη μέση οδό. Το να πατάνε σε δύο βάρκες ή να είναι και με τον αστυφύλακα και με το χωροφύλακα, που λέει κι η έκφραση.
 
Χ.Χ.