Αρχίζουν σήμερα οι Ενοριακές Συνάξεις Νέων

Αρχίζουν σήμερα  οι Ενοριακές Συνάξεις Νέων

Με την ευλογία του μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσοστόμου ξεκινούν σήμερα και αύριο οι Ενοριακές Συνάξεις Νέων όλων των βαθμών κατήχησης.
Την έναρξη κήρυξε ο μητροπολίτης την περασμένη Κυριακή σε μια λιτή τελετή στο Αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής Προφήτου Ιωήλ Καλαμάτας, κατά την οποία επέδωσε τους διορισμούς στα στελέχη Νεότητας, δίνοντάς τους οδηγίες και χρήσιμο υλικό για το έργο τους.
Η Ιερά Μητρόπολη παρακαλεί τους γονείς να εμπιστευτούν τα παιδιά τους στην αγκαλιά της Εκκλησίας, μέσα από πλούσιες νεανικές δραστηριότητες, που θα λειτουργήσουν σε κάθε ενορία της Καλαμάτας.
Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ενορία τους.
 
Παραδοσιακοί χοροί
Στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας θα λειτουργήσουν και τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών για νέους και νέες όλων των ηλικιών, καθώς και ενηλίκων. Η έναρξη θα γίνει την 1η Νοεμβρίου και τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο Κέντρο Νεότητας της Μητροπόλεως (Μητροπολίτου Χρυσοστόμου Θέμελη 1 – πλατεία Υπαπαντής).
Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο ισόγειο του Κέντρου Νεότητος, από Δευτέρα 21 έως και Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, 6.00-8.00 μ.μ.