5 χρόνια σε δύο αδέλφια για κλοπή τσάντας


Σε 5 χρόνια κάθειρξης και 2 μήνες φυλάκισης έκαστος καταδικάσθηκαν δύο αδέλφια από την Καλαμάτα για την κλοπή τσάντας από γυναίκα και ναρκωτικές ουσίες.
Αστυνομικός κατέθεσε ότι το Μάρτιο του 2013 μία γυναίκα κατήγγειλε ότι, επιστρέφοντας βραδινές ώρες στο σπίτι της, σε δρόμο της Καλαμάτας, άκουσε να την πλησιάζει με ταχύτητα μηχανάκι, είδε πως ήταν δύο άτομα, την πέταξαν κάτω όπως την τραβούσαν και άρπαξαν την τσάντα της. Όμως, κάμερα στην περιοχή τους κατέγραψε. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τη μηχανή έξω από το πατρικό τους σπίτι, όπου στο υπόγειο βρήκαν στις σκάλες τον έναν αναίσθητο από χρήση ηρωίνης και τον άλλο να κοιμάται, φορώντας τα ρούχα που έδειχνε και το βίντεο. Δίπλα τους υπήρχαν 0,4 γραμμάρια ηρωίνης. Μέσα σε παλιό πλυντήριο βρήκαν αξεσουάρ από ρούχο που είχε στην τσάντα της η γυναίκα.
Η γυναίκα περιέγραψε το πώς της άρπαξαν την τσάντα, είπε όμως ότι δεν πρόλαβε να δει τα πρόσωπά τους.
Στην απολογία τους τα δύο αδέλφια ζήτησαν συγγνώμη από την οικογένειά τους για την ταλαιπωρία που τους έχουν υποβάλει, ωστόσο αρνήθηκαν τη ληστεία της τσάντας. Μάλιστα, ο ένας είπε ότι οι αστυνομικοί έχουν πρόβλημα μαζί τους και συνεχώς τους «φορτώνονται».
Β.Β.