Σκληρή κριτική στη Δημοτική Αρχή για εγκατάλειψη των κοινοτήτων

Σκληρή κριτική στη Δημοτική Αρχή για εγκατάλειψη των κοινοτήτων

Έντονη κριτική στα «έργα και τις ημέρες» μέχρι σήμερα της Δημοτικής Αρχής άσκησε χθες η μείζων πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, παρουσία του επικεφαλής της Θόδωρου Μπρεδήμα και των δημοτικών συμβούλων, Δημήτρη Φαββατά και Γιάννη Χριστόπουλου.
Κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, ο κ. Μπρεδήμας αναφέρθηκε στα απογοητευτικά πεπραγμένα της πλειοψηφίας σε ό,τι αφορά τις Δημοτικές Κοινότητες Άριος, Θουρίας και Αρφαρών. Μάλιστα, όπως τόνισε, αγνοεί μέχρι και τις συνεχείς εκκλήσεις των κατοίκων για έλλειψη ιατρού στις δύο πρώτες.
Με τη σειρά του, ο κ. Φαββατάς μίλησε για πλήρη εγκατάλειψη των ανωτέρω περιοχών και επισήμανε τα προβλήματα που υπάρχουν με τον ηλεκτροφωτισμό και την αποκομιδή των απορριμμάτων. Επίσης, μίλησε για απεμπόληση του έργου στην Άμφεια, σε ό,τι αφορά το άνοιγμα δρόμου της περιοχής. «Η Δημοτική Αρχή, αν και το είχε υποσχεθεί προεκλογικά στους κατοίκους, το μετέφερε για το 2014, περίοδος προεκλογική. Η τακτική αυτή μόνο υστεροβουλία δηλώνει και παλαιοκομματικές σκοπιμότητες» σχολίασε.
Τέλος, ο κ. Χριστόπουλος σημείωσε τον επιφανειακό τρόπο με τον οποίο η Δημοτική Αρχή προσεγγίζει τα κυκλοφοριακά προβλήματα της πόλης, αδυνατώντας να επικαιροποιήσει τις όποιες μελέτες διαθέτει στα συρτάρια της. «Είναι τυχαίο ή απροσεξία των οδηγών ότι κάθε ημέρα στους δρόμους της Καλαμάτας συμβαίνει, τουλάχιστον, ένα τροχαίο ατύχημα;», αναρωτήθηκε.
Α.Π.