Το Θάρρος σας πάει ταμείο

Το Θάρρος σας πάει ταμείο

163 ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ    2    2,70
Σχετικά καλύτερη ομάδα η Άστον Βίλα, αλλά η Νόργουιτς δείχνει άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο στην έδρα της και δεν πρόκειται να παραδώσει τα όπλα αμαχητί… Από την άλλη, βλέποντας την Άστον Βίλα πέρσι να την έχει κερδίσει δύο φορές στο «Κάροου Ρόουντ», έχει τα φόντα να το κάνει και φέτος. Επιλέγουμε το διπλό του 2,20.
 
189 ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΕΒΕΡΤΟΝ  2    2,20
Την πρώτη του νίκη στον πάγκο της Έβερτον πανηγύρισε ο Ρομπέρτο Μαρτίνες. Και όχι απλά μία νίκη… αλλά μεγάλη νίκη απέναντι στην Τσέλσι του Μουρίνιο με 1-0, με γκολ του Νεϊσμίθ στο 45΄. Η Έβερτον παίζει σε ένα σταθερά καλό και σοβαρό επίπεδο, θα τη σεβαστούμε και θα τιμήσουμε το διπλό με απόδοση 2,20.
 
191 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΧΑΛ    1    1,70
Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη η Χαλ, ειδικά στον αμυντικό τομέα. Αντίθετα, η Νιουκάστλ πήρε το θετικό αποτέλεσμα από την Άστον Βίλα με 2-1, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον «Μπεν Άρφα», που έκανε ό,τι ήθελε… Παίρνουμε μεγάλο ρίσκο εδώ, αλλά νομίζω πως αξίζει τον κόπο να εμπιστευτούμε τη Νιουκάστλ. Επιλέγουμε τον άσο του 1,70… Πάμε παρακάτω.
 
179 ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΝ     4-6 GOAL    2,20
Bλέποντας και τις δύο ομάδες, είναι της φιλοσοφίας να σκοράρουν με ένα γκολ παραπάνω. Ανοιχτό ματς, καλή και λογική επιλογή το over 4-6 goal, με απόδοση 2,20. Θα το τιμήσουμε.
 
OVER ΣΕ…
ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ – ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ
ΣΟΥΙΝΤΟΝ – ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ
ΜΠΕΡΙ – ΣΑΟΥΘΕΝΤ
ΣΑΛΚΕ – ΜΠΑΓΕΡΝ
 
ΡΑΣΤΕΡ!!!!!!!!!!
 
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ (1-3)
Tο 2011 ήταν μια περίοδος που όλοι προσπαθούν να ξεχάσουν στις τάξεις της Βόλφσμπουργκ, αφού μετά από μία κάκιστη σεζόν η ομάδα σώθηκε από τον υποβιβασμό κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή! Για την ακρίβεια, αν δεν είχε νικήσει εκτός έδρας τη Χοφενχάιμ, η Βόλφσμπουργκ θα είχε πέσει.
ΠΗΓΗ: KING BET, Επιμέλεια: Παναγιώτης Χλάπας

Το Θάρρος σας πάει ταμείο


ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ 4-6 GOAL    2,90
Οι δύο ομάδες είναι της φιλοσοφίας να σκοράρουν με ένα γκολ παραπάνω… και κυρίως η Μάντσεστερ Γ., που το έχει για πλάκα… Ανοιχτό ματς και, φυσικά, καμία «τύχη» για την Κρίσταλ Πάλας. Καλή και λογική επιλογή το over 4-6 goal με απόδοση 2,90 παρακαλώ!!!
 
170 ΜΑΪΝΤΖ – ΣΑΛΚΕ 2 2,40
Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη η Μάιντς, ειδικά στον αμυντικό τομέα. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι πείθουν ανασταλτικά, ενώ έχουν το εύκολο γκολ και, αν βρεθούν στη μέρα τους, δεν πιάνονται. Η Μάιντζ θα το παλέψει, αλλά η Σάλκε δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Επιλέγουμε διπλό στο 2,40, αν και με ρίσκο.
 
175 ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΑΡΣΕΝΑΛ OVER 1,75
Όσο και αν είναι μαχητική η Σάντερλαντ, η Άρσεναλ είναι πιο δεμένη ομάδα. Το διπλό φαντάζει φαβορί και, έστω και δύσκολα, θα έρθει… Εμείς επιλέγουμε το over του 1,75 και για τους λάτρεις των μεγάλων σκορ 4-6 goal με απόδοση 3,00…
 
294 ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2 1,50
Καλή μπάλα παίζει η Βιγιαρεάλ με επίθεση και σύνολο ως ομάδα… αλλά απέναντι στη φετινή Ρεάλ «καμία τύχη». Η Ρεάλ δε θα δείξει έλεος! Μεγάλο φαβορί το διπλό του 1,50 και μένουμε εδώ.
 
Over σε
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΑΡΣΕΝΑΛ
ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ – ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
 
(ΠΛΑΙΣΙΟ!!!!!!!!!!!)
Πολύ πιθανό είναι για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ντεμπουτάρει ο Μαρουάν Φελαϊνί. Ο Βέλγος, που αποκτήθηκε τελευταία ημέρα των μεταγραφών από την Έβερτον, έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα χρησιμοποιηθεί δίπλα στον Κάρικ ή θα πάρει το ρόλο του Ρούνεϊ (εφόσον αυτός είναι σχεδόν απίθανο να προλάβει), παίζοντας πίσω από τον Φαν Πέρσι. Στην Έβερτον, τα καλύτερά του παιχνίδια τα έκανε πίσω από τον επιθετικό, βοηθώντας τόσο στο σκοράρισμα όσο και στην πίεση των αντιπάλων αμυντικών.
Από τη στιγμή που η Πάλας δεν είναι τίποτα σούπερ αμυντικά, δεν αποκλείω ο Φελαϊνί να βρει δίχτυα (σε περίπτωση που ο Μόγιες τον ξεκινήσει βασικό).
ΠΗΓΗ: KING BET
 
H Βιγιαρεάλ αρέσει μέχρι τώρα, ωστόσο η άμυνά της δεν είναι ό,τι καλύτερο. Στο μοναδικό δείγμα γραφής που έχει φέτος στο «Μαδριγάλ», άφηνε πολλούς χώρους. Πιθανό το ενδεχόμενο να σκοράρει από δύο φορές και πάνω η Ρεάλ Μαδρίτης.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Χλάπας

Το Θάρρος σας πάει ταμείο


320 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.      2    2,65     G/G 1,50
 «Σύγκρουση Τιτάνων»
Το μεγάλο ντέρμπι του Άνφιλντ κλέβει την παράσταση σήμερα στο πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ. Η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Γιουνάιτεντ, η οποία δείχνει ικανή να σκοράρει κόντρα σε κάθε αντίπαλο… Επιλέγουμε δύο σημεία: το G/G που πληρώνει 1,50 και με ρίσκο το διπλό (2) στο 2,65. Προσωπικά, θα παίξω το μεγάλο διπλό.
 
399 ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  2    1,50
«Καμία τύχη για τη Βαλένθια»

Όσο και αν είναι μαχητική η Βαλένθια, η Μπαρτσελόνα είναι σαφώς μεγάλη ομάδα και δε δείχνει έλεος… Το διπλό στο 1,50 φαντάζει λογικό φαβορί και θα το επιλέξουμε.
 
 
342 ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦ. – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 4-6 GOAL 2,20
Βλέποντας και τις δύο ομάδες, είναι της φιλοσοφίας να σκοράρουν με ένα γκολ παραπάνω. Πόσο μάλλον η Ντόρτμουντ… Ανοιχτό ματς, καλή και λογική επιλογή το over 4-6 goal με απόδοση 2,20. Ως δεύτερο σημείο θα επιλέγαμε το μικρό και ανούσιο διπλό του 1,40.
 
328 ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 4-6 GOAL 2,40

Την πρώτη της φετινή νίκη φαίνεται να ψάχνει η Στουτγάρδη κόντρα στη διεκδικητική Χοφενχάιμ, που έχει ξεκινήσει αρκετά καλά… Κοινό χαρακτηριστικό των δύο ομάδων είναι η ευχέρεια στο σκοράρισμα… Επιλέγουμε το over 4-6 goal στο 2,40 και για τους λάτρεις του ρίσκου παίζει το Χ (2) στο 2,65.
 
OVER ΣΕ ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦ. – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ
ΡΟΜΑ – ΒΕΡΟΝΑ
ΒΑΛΕΘΝΙΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

«Έπιασε λιμάνι» ο Μαμαντού Σακό
Στα 17 εκατ. ευρώ έκλεισε η συμφωνία της Λίβερπουλ με την Παρί Σεν Ζερμέν για την αγορά του Μαμαντού Σακό. Ο διεθνής Γάλλος υπόγραψε για τέσσερα χρόνια στους «κόκκινους».
 
ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ
Η Στουτγάρδη, παρά το γεγονός ότι ενισχύθηκε το καλοκαίρι, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια! Κάποια στιγμή αυτό το αρνητικό σερί θα πρέπει να σπάσει.
Η Χοφενχάιμ έχει εξαιρετική επίθεση, αλλά και… τρύπια άμυνα. Αν αυτό το εκμεταλλευτούν οι καλοί επιθετικοί της Στουτγάρδης, θα μπορέσουν επιτέλους να κάνουν σεφτέ… Ο άσος εμπεριέχει ρίσκο, αλλά πληρώνει πολύ καλά και μπορεί να μπει ζητούμενος σε σύστημα.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Χλάπας