Εκδήλωση ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού την Κυριακή στην Καλαμάτα

Εκδήλωση ενημέρωσης για τον καρκίνο  του μαστού την Κυριακή στην Καλαμάτα

Στο πλαίσιο του αγώνα δρόμου «Raceforthecure 2013» που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» στις 29 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί σκυταλοδρομία ενημέρωσης σε 5 πόλεις στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων η Καλαμάτα.
Η ενημερωτική εκδήλωση στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα διοργανώνεται σε συνεργασία με το Σύλλογο Ατόμων με Εμπειρία Καρκίνου «Ξαναρχί-ΖΩ», την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, στις 11.00 τα πρωί, στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο.
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν:
-Ο Αθαν. Χαλαζωνίτης, συντονιστής διευθυντής Ακτινολογικού Τμήματος Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα», με θέμα: «Ο ρόλος της πρόληψης – έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού»
-Η Ελένη Λέκα, κοινωνική λειτουργός, μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Αλμα Ζωής», με θέμα: «Ανασταλτικοί παράγοντες πρόληψης»
-Η Γιούλα Μαρμαρά, εθελόντρια του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου «Ξαναρχί-ΖΩ», με θέμα: «Προσωπική εμπειρία με τον καρκίνο μαστού».