Στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο το προσωπικό από το Λιμενικό Ταμείο Μεσσηνίας


Στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (τεύχος Β΄, αριθμός φύλλου 2048) δημοσιεύθηκε προχθές η Κοινή Υπουργική Απόφαση (αριθ. 32413) σχετικά με την κατανομή τακτικού προσωπικού στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας. Η απόφαση, την οποία υπογράφουν οι υπουργοί Εσωτερικών Ι. Μιχελάκης και Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτ. Βαρβιτσιώτης, κατανέμει στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας όλο το προσωπικό, που αποτελείται από 3 υπαλλήλους, του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας.
Προκειμένου να ξεκινήσει η λειτουργία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας, απομένει η έκδοση διαπιστωτικής πράξης εκ μέρους του γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου, Μαν. Αγγελάκα.
Σε δηλώσεις του, που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Δήμου, ο δήμαρχος Παν.  Νίκας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υπογραφή και δημοσίευση της συγκεκριμένης ΚΥΑ, που ανοίγει το δρόμο για τη λειτουργία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας. Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας θα αποτελέσει ένα εργαλείο αναπτυξιακής πολιτικής, καθώς θα δώσει στο Δήμο Καλαμάτας τη δυνατότητα παρεμβάσεων σε ό,τι αφορά το θαλάσσιο μέτωπο. Ικανοποιείται, με τον τρόπο αυτό, ένα αίτημα δεκαετιών του Δήμου.