Προ των πυλών ο Κυριάκος Εμερζίδης για τον Πάμισο

Προ των πυλών ο Κυριάκος Εμερζίδης για τον Πάμισο

Ο επιχειρηματίας Κυριάκος Εμερζίδης, που δραστηριοποιείται με τη δημιουργία ιστοσελίδων, μετά από αλλεπάλληλες επαφές που είχε με τον πρόεδρο του Παμίσου Μεσσήνης Γιώργο Πετρουλάκη, συμφώνησε να ασχοληθεί με τα διοικητικά των «πρασίνων» της Μεσσήνης.
 
Έκτακτη Γενική Συνέλευση
Μάλιστα, ο κ. Εμερζίδης έρχεται σήμερα στη Μεσσήνη και θα παραβρεθεί στην έκτακτη Γενική Συνέλευση που έχει ορίσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.
Ο επιχειρηματίας θα μιλήσει στη Γ.Σ., παρουσιάζοντας τα σχέδιά του για τον ιστορικό σύλλογο. Εφόσον πείσει τη Γ.Σ. για το πλάνο του, τότε θα γίνει άμεσα εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, στο οποίο θα συμμετάσχει ο ίδιος, αλλά και ο Γιώργος Πετρουλάκης ως εγγυητής της συνέχειας του Συλλόγου.
Παράλληλα, την Πέμπτη 1η Αυγούστου και ώρα 6.00 μ.μ. θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στην οποία θα μιλήσουν ο κ. Εμερζίδης και άλλα μέλη της διοίκησης του Παμίσου, που θα παρουσιάσουν το πλάνο τους για τη νέα σεζόν.
Πρέπει δε να αναφέρουμε ότι ο κ. Εμερζίδης μετά τη συμφωνία με τον πρόεδρο της ομάδας της Μεσσήνης Γιώργο Πετρουλάκη, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον έμπειρο μέσο Σωτήρη Δημητρακόπουλο, συζητώντας μαζί του το ενδεχόμενο παραμονής του για μια ακόμη σεζόν στην ομάδα. Φαίνεται δε πως ο Δημητρακόπουλος θα συνεχίσει στους Νησιώτες. Στις προθέσεις δε, του κ. Εμερζίδη, είναι και δύο ηχηρές μεταγραφές.
 
Γ.Πετρουλάκης: «Είμαι συγκρατημένος»
Τέλος, ο πρόεδρος του Παμίσου για τη συμφωνία με τον Αθηναίο επιχειρηματία ανέφερε τα εξής:
«πήρξαν αλλεπάλληλες επαφές με τον Αθηναίο επιχειρηματία Κυριάκο Εμερζίδη, για να βοηθήσει τον Πάμισο Μεσσήνης. Είμαι αισιόδοξος και τα πρώτα μηνύματα είναι θετικά. Θα μιλήσει στην έκτακτη Γ.Σ. Είμαι συγκρατημένος διότι και παλαιότερα υπήρχε ενδιαφέρον από επενδυτές για την ομάδα, αλλά δεν είχαμε θετικές εξελίξεις».