«Διαφήμιση» της Ελλάδας από Ισπανούς (βίντεο)


Ημέρα ξεκούρασης ήταν για τους ποδοσφαιριστές η χθεσινή, μιας και το τεχνικό τιμ τους έδωσε την ευκαιρία να χαλαρώσουν, μετά την ολοκλήρωση των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, ωστόσο για τη διοίκηση τα πράγματα δεν είναι καθόλου χαλαρά. Ο Γιώργος Ράλλης και οι συνεργάτες του καλούνται να πάρουν άμεσα σημαντικές αποφάσεις σχετικά με το μέλλον της ομάδας, καθώς όπως έχουμε γράψει εδώ και πάρα πολύ καιρό, δείχνουν αποφασισμένοι να «τρέξουν» το σύλλογο και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Μπορεί η ολοκλήρωση της σεζόν να ήρθε με το χειρότερο δυνατό τρόπο για τη Μαύρη Θύελλα, γεγονός που απογοήτευσε τους πάντες και κυρίως τον κόσμο που περίμενε τελείως διαφορετικά πράγματα, ωστόσο η διοίκηση είναι αποφασισμένη να αλλάξει τα δεδομένα και να κερδίσει πάλι την εμπιστοσύνη των φιλάθλων, δημιουργώντας το σύνολο που θα επιδιώξει τον πρωταθλητισμό στη νέα Γ΄  Εθνική.
Έτσι μέσα στις επόμενες ημέρες, πιθανότατα μέχρι το τέλος της εβδομάδας, και αφού επιστρέψει από το εξωτερικό ο στενός συνεργάτης του κ. Ράλλη, Μενέλαος Γερονικολός, τα μέλη της διοίκησης θα κληθούν να πάρουν αποφάσεις για το τεχνικό τιμ και το έμψυχο δυναμικό. Αναμένονται λοιπόν οι τελικές επαφές με τους Νίκο Κακαλέτρη και Τάκη Σακελλαρόπουλο, για τους οποίους το συμπέρασμα  είναι αρκετά θετικό, και τα αποτελέσματα αυτών είναι που θ’ ανοίξουν το δρόμο του σχεδιασμού του έμψυχου δυναμικού.
 
Έτοιμη η λίστα
Υπάρχει ήδη έτοιμη η λίστα με τους ποδοσφαιριστές τους οποίους θα επιδιώξει να κρατήσει στην ομάδα η διοίκηση και φαίνεται πως άτυπα έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις, ωστόσο προέχει να κλείσει το προπονητικό μέτωπο.