Για το γόητρο και την ιστορία της η Μαύρη Θύελλα στο Μενίδι


ΤΟ 3 ΣΤΑ 3 ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ  ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ (5.00 Μ.Μ.) ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΑΤΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ
 
Του Νίκου Μπαλόπουλου
 
Ίσως το κρισιμότερο παιχνίδι στη διαδικασία των μπαράζ ανόδου για τη Γ΄ Εθνική είναι το σημερινό για την ομάδα του Μεσσηνιακού, που υποδέχεται στις 5.00 μ.μ. τον συγκάτοικό του στην κορυφή της βαθμολογίας του 13ου ομίλου και αήττητο, Τροιζηνιακό. Με την κατάκτηση του νικηφόρου αποτελέσματος στο σημερινό εντός έδρας ματς, οι πράσινοι καταγράφουν σημαντικό πλεονέκτημα, κάνοντας  ένα μεγάλο βήμα για την εξασφάλιση της ανόδου. Η αναμέτρηση δε θα είναι καθόλου εύκολη για τον Μεσσηνιακό, που πρέπει ν’ αναφέρουμε ότι ψάχνει την «καθαρή» νίκη επί του Συλλόγου της Αργολίδας, έτσι ώστε να κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για τη συνέχεια. Ο αντίπαλός του σκοράρει με σχετική ευκολία – έχει πέντε τέρματα στα δύο πρώτα παιχνίδια – και δείχνει να είναι αρκετά δυνατός στις στημένες φάσεις, από τις οποίες έχουν έρθει τα τρία εκ των πέντε τερμάτων. Ως εκ τούτου θέλει πολύ μεγάλη προσοχή, αλλά ο σοβαρός, πειθαρχημένος και καλός Μεσσηνιακός, θα βρει τον τρόπο να ξεπεράσει το εμπόδιο του Τροιζηνιακού.
 
Προφυλάχθηκε χθες ο Καλογερόπουλος αλλά παίζει
Η προετοιμασία των πρασίνων ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα με προπόνηση τακτικής στο γήπεδό τους, και ο Δημήτρης Τσάκωνας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει όλους τους παίκτες του. Ακόμη και ο Γιάννης Καλογερόπουλος, που προφυλάχθηκε χθες εξαιτίας μικροενοχλήσεων θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του. Δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, με τον Μεσσηνιακό να παρατάσσεται όπως και στη Μεγαλόπολη με τη Φαλαισία.
 
Σφυρίζει ο Παπαπέτρου
Την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής που διεξάγεται στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, θα διευθύνει ο Τάσος Παπαπέτρου του Συνδέσμου Αθηνών, με βοηθούς τους Χαρίτο και Χριστοδούλου του ιδίου συνδέσμου.
 
Ο Βάτσιος στο ματς της Μεγαλόπολης
Την ίδια ώρα, δηλαδή στις 5.00 μ.μ., στο γήπεδο Μεγαλόπολης, συγκρούονται οι δύο ουραγοί και ομάδες που μετρούν δύο ήττες στα ισάριθμα παιχνίδια τους. Η Φαλαισία υποδέχεται τον Ολυμπιακό Γυθείου, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τη νίκη κυρίως για το γόητρο. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Βάτσιος του Συνδέσμου Δυτικής Αττικής, με βοηθούς τους Κασσαβέτη, Παστρωμά επίσης από τη Δυτική Αττική.
 
Αναμένεται ρεκόρ προσέλευσης κόσμου
Αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι οι άνθρωποι του Μεσσηνιακού περιμένουν και πάλι τη στήριξη όλων των Μεσσήνιων, με τα πρώτα μηνύματα να είναι παραπάνω από ενθαρρυντικά. Οι υπεύθυνοι του Συλλόγου, περιμένουν μάλιστα ο κόσμος να ξεπεράσει ως παρουσία τον αριθμό του αγώνα της πρεμιέρας με το Γύθειο, και βεβαίως μιλούν για ρεκόρ, το οποίο θα οδηγήσει τον Μεσσηνιακό προς το δρόμο της επιτυχίας.