Ροκ …για το ΠΟΠ Καλαμάτας


Επιμέλεια: Παναγιώτης Χλάπας
 
«ΔΙΠΛΟ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΣΤΟ 1,50
Είναι τέτοια η φόρμα και η ορμή που έχει η Μπάγερν, που τίποτε δε δείχνει ικανό να σταματήσει την επέλασή της… Οπότε αναμένουμε άλλη μία νίκη για την Μπάγερν των 5 αστέρων!!!
 
ΜΕΓΑΛΟ OVER ΣΤΟ «ΑΛΦΟΝΣΟ ΠΕΡΕΘ» ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΛΕΝΘΙΑ
Η λογική λέει «διπλό» στο 1,70, που εύκολα ή δύσκολα θα έρθει. Όμως, προτιμώ (ως συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις) τα πολλά τέρματα. Οver, λοιπόν, στο 1,50.
 
OVER KAI ΣΤΟ ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ ΚΑΡΑΜΠ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
Με τη Φενέρμπαχτσε ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Από την άλλη, η Καρντεμίρ θα τα δώσει όλα, γιατί με νίκη εξασφαλίζει σίγουρα την παραμονή. Αδιάφορη η Φενέρ, περιμένουμε πολλά τέρματα, over του 1,65 και G/G.
 
4-6 GOAL ΣΤΟ ΓΑΝΔΗ – ΛΕΟΥΒΕΝ
Γκολ και θέαμα βλέποντας τη Γάνδη ότι έχει την άνεση να βρίσκει δίχτυα στο ρελαντί… Αν κρίνουμε και από το σκορ του πρώτου αγώνα (1-4), θα έχουμε ενδιαφέρον ματς … Η Λέουβεν δεν έχει άλλη επιλογή από το να παίξει φουλ επίθεση… Επιλογή 4-6 goal στο 2,10.
 
OVER ΣΕ…
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΜΠΑΓΕΡΝ
ΧΕΤΑΦΕ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β. – ΛΟΥΓΚΟ
ΓΑΝΔΗ – ΛΕΟΥΒΕΝ
 
(ΠΛΑΙΣΙΟ!!!!!!)
Παιχνίδια για γκολ
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε το βράδυ της Τρίτης από το «Ματζέσκι» κόντρα στη Ρέντινγκ και τώρα υποδέχεται στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς της Νόριτς. Νομίζω ότι και οι δύο ομάδες μπορούν να μας προσφέρουν ένα καλό παιχνίδι με θέαμα και αρκετά γκολ και θα κυνηγήσω το over 2,5 γκολ.
Στο «Χόθορνς» η Γουέστ Μπόμιτς ολοκληρώνει τη χρονιά εντός έδρας με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ, σε ένα ματς που επίσης περιμένω να είναι ανοιχτό και να σκοράρουν οι δύο ομάδες. Εδώ θα κυνηγήσω το goal/goal και όχι το over. ΠΗΓΗ: ΚΙΝG BET