Να μην γίνει απεργία μέσα στις Πανελλαδικές αποφάσισαν οι καθηγητές


 
Αυτό που επί μήνες ψιθυριζόταν επιβεβαίωσε χθες, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του «Θάρρους», ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, Κώστας Μαργέλης. Επίσημα πλέον ανακοίνωσε πως θα διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο του Παναγιώτη Νίκα.
Ο κ. Μαργέλης δε θέλησε να δώσει λεπτομέρειες, παρά μόνο ανέφερε πως πρόκειται για πολυκομματική κίνηση, που δε θέλει να έχει καμία σχέση με κόμματα και χρίσματα. Υποσχέθηκε, όμως, ότι σύντομα θα γίνουν ανακοινώσεις.
 
«Μακριά από κόμματα»
Ερωτώμενος χθες ο κ. Μαργέλης για τις έντονες φήμες που τον θέλουν να θέτει υποψηφιότητα για δήμαρχος Καλαμάτας, απάντησε: «Είναι γεγονός ότι γίνεται προσπάθεια δημιουργίας μιας πολυκομματικής κίνησης, από ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τα κοινά και που ανήκουν σε διάφορες παρατάξεις, από την κεντροδεξιά έως την κεντροαριστερά και, κυρίως, που ενδιαφέρονται για το καλό του Δήμου μας και έχουν διάθεση προσφοράς».
Διευκρίνισε, επίσης, ότι η εν λόγω κίνηση θα είναι «μακριά από κόμματα και μη επιδιώκοντας χρίσμα από κανέναν».
Ωστόσο, δε θέλησε να δώσει περισσότερες πληροφορίες για την κίνηση και τα άτομα που την πλαισιώνουν, λέγοντας ότι σύντομα θα γίνουν περισσότερες ανακοινώσεις.

Της Βίκυς Βετουλάκη