Απολογείται σήμερα η 24χρονη που πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια

Απολογείται σήμερα η 24χρονη που πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια

Κλιμάκιο αστυνομικών επισκέφθηκε το τυχερό αγοράκι του 2019  
Εξηγήσεις ενώπιον του ανακριτή Καλαμάτας θα δώσει σήμερα το πρωί η 24χρονη αλλοδαπή, συνοδεία του δικηγόρου της Κώστα Κρόμπα, για την πράξη της να πετάξει σε υπόγειο κάδο απορριμμάτων το 5 ημερών αγοράκι που είχε φέρει στον κόσμο.
Υπενθυμίζεται ότι κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Χθες το πρωί ο αστυνομικός διευθυντής Μεσσηνίας, Ηλίας Αξιοτόπουλος, μαζί με την αστυνομικό που μετέφερε το μωρό στο νοσοκομείο, Έφη Ταρκάση, κι άλλες τρεις γυναίκες αστυνομικούς επισκέφθηκαν το αγοράκι στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας.
 
Το επισκέφθηκαν
Με πρωτοβουλία των αστυνομικών που υπηρετούν στο Επιτελείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας συγκεντρώθηκαν χρήματα και αγοράσθηκαν βρεφικά είδη και ρουχαλάκια για το μωρό.
Με επικεφαλής τον κ. Αξιοτόπουλο, κλιμάκιο αστυνομικών, στο οποίο συμμετείχε και η αστυνομικός που ήταν πλήρωμα στο περιπολικό όταν ειδοποιήθηκαν για το μωρό στον κάδο απορριμμάτων και ήταν εκείνη που το πήρε στα χέρια και το μετέφερε στο νοσοκομείο, επισκέφθηκαν το μικρούλη.
Όπως ενημερώθηκαν και από τους γιατρούς, είναι καλά στην υγεία του.
 
Στο «Μητέρα»
Το αγοράκι συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και, όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του ιδρύματος, έπειτα από παραγγελία της εισαγγελέως Πρωτοδικών Καλαμάτας ολοκληρώθηκαν από την Κοινωνική Υπηρεσία του νοσοκομείου οι απαραίτητες διαδικασίες για τη φιλοξενία του βρέφους σε δομή προστασίας.
Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής-Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Αττικής «Η Μητέρα» δέχτηκε την εισαγωγή του μικρού αγοριού και την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει η μεταφορά του εκεί.

Της Βίκυς Βετουλάκη