Στο Speciality Food Festival από 9 έως 11 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο “Dubai World Trade Center” στο Ντουμπάι, θα συμμετάσχει το «Λάδι Βιώσας» μέσω της Hellenic Carpos.
H εν λόγω διεθνής έκθεση είναι από τις λίγες που επικεντρώνονται σε gourmet προϊόντα με 110 εκθέτες από 30 χώρες και επισκέπτες που ξεπερνούν τους 12.000 από 98 χώρες. Οι τελευταίοι θα έχουν τη δυνατότητα να δουν την αναβαθμισμένη αισθητική που προτάσσει η ομάδα του «Λάδι Βιώσας» και να γευτούν από κοντά τα μοναδικά agrumato ελαιόλαδα (Lemon | Orange) μικροπαραγωγής και το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο βιολογικής παραγωγής από τα κτήματά της στην ορεινή Μεσσηνία.
Στο μεταξύ, από τις 6 Δεκεμβρίου ξεκινά η ελαιοσυγκομιδή για την ομάδα του «Λάδι Βιώσας», κάτι που καθιστά την εξυπηρέτηση των παραγγελιών πιο αργή, μιας και θα βρίσκονται στα χωράφια, τον κατεξοχήν χώρο παραγωγής του ελαιολάδου… γι’ αυτό προτείνεται οι παραγγελίες για το διάστημα των εορτών να γίνουν πριν από την ελαιοκομική περίοδο.