Περίφραξη για άλογα


Προτάσεις του Θάρρους για να πάτε σήμερα Ταμείο

 

ΜΕΓΑΛΟ OVER ΣΤΟ ΕΒΕΡΤΟΝ – ΡΕΝΤΙΝΓΚ 1,50

Στο «Γκούντισον Παρκ» η Έβερτον υποδέχεται τη Ρέντινγκ. Το ματσάκι φαντάζει πολύ ανοιχτό. Παραγωγική η επίθεση της Έβερτον, ενώ και η Ρέντινγκ από την άλλη έχει στο DNA της το γκολ. Πολύ μικρός ο άσος στο 1,30 για να ασχοληθούμε. Το Over φαντάζει λογικό, αφού δεν αποκλείεται να δούμε γκολ από τα αποδυτήρια.

 

«ΔΙΠΛΟ» 1,75 ΚΑΙ OVER 1,50

ΣΤΟ ΓΟΥΙΓΚΑΝ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Σαφώς ένα τέτοιο παιχνίδι προσφέρεται για αρκετά τέρματα… βλέποντας τις άμυνες και των δύο ομάδων να μπάζουν από παντού.

Η Λίβερπουλ είναι το φαβορί στο 1,75 και με λίγη τύχη αναμένεται να έρθει…

Από την άλλη, για τους λάτρεις του γκολ, το Over μοιάζει με ατόφιο χρυσάφι… και για μερικούς μερικούς το Over 4-6 goal με απόδοση 2,40.

 

OVER 1,60 ΣΤΟ «ΙΓΟΥΝΤ ΠΑΡΚ» ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ – ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ

Σημάδια βελτίωσης για την Μπλάκμπερν και αρκετή αστάθεια για την Πιτερμπόρο, αφού ούτε με την Μπόλτον μπόρεσε να κάνει κάτι και έτσι γνώρισε την ήττα 1-0 από το 5΄ κιόλας λεπτό…

Από την άλλη, η Μπλάκμπερν φαντάζει φαβορί, αλλά δε μας πείθει κιόλας στο μέγιστο. Η ευκολία με την οποία δέχονται γκολ οι δύο ομάδες μάς οδηγεί στο ότι θα σκοράρουν και οι δύο, άρα και στο εύκολο Over του 1,60.

 

«ΑΣΟΣ» ΣΤΟ «ΣΑΝ ΣΙΡΟ» 1,60 ΚΑΙ OVER του 1,70

Με επιθετικούς προσανατολισμούς παρατάσσεται στα εντός έδρας παιχνίδια της η Μίλαν… Αυτό φαίνεται, άλλωστε, στα τελευταία ματς. Από την άλλη, αν βρει ανοιχτούς χώρους, κάνει γερό παιχνίδι η Λάτσιο. Πάντως, με τον «Super Mario” φουλ επίθεση η πλάστιγγα γέρνει στο μικρό άσο του 1,60. Ανοιχτό ματς θα δούμε γενικά. Στοιχηματικά παίζει και το μεγάλο σε ευκολία Over του 1,70.

Μην ξεχνάμε ότι το ματσάκι προσφέρεται σε αρκετά στοιχηματικά σημεία όπως το G/G.

 

Over σε…

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΑΛΚΕ

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ – ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΛΕΒΑΝΤΕ

 

Άσος σε…

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ. – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΑΝΝΟΒΕΡΟ

ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ

ΜΙΛΑΝ – ΛΑΤΣΙΟ

 

Χρειάζεται και… Χούντελααρ για Ευρώπη

Πολλές φορές έχουμε μιλήσει για το ασταθές… χέρι του Γενς Κέλερ. Ασφαλώς και δεν είναι ο καταλληλότερος για τον πάγκο της Σάλκε. Σαφώς, η αποχώρηση του Λιούις Χόλτμπι έχει απορυθμίσει τα πάντα, ούτε λόγος για το πόσο σημαντική είναι η απουσία του Κυριάκου Παπαδόπουλου, αλλά το σημαντικότερο πρόβλημα είναι άλλο.

Ξέρετε πόσο καιρό έχει να σκοράρει ο Χούντελααρ; Από τις 27 Νοεμβρίου και την αναμέτρηση με το Αμβούργο. Τρεις μήνες, παρακαλώ. Ο Ολλανδός στάικερ, που πέρυσι ήταν πρώτoς σκόρερ στην Μπουντεσλίγκα με 29 γκολ, μετά από 23 αγωνιστικές τη φετινή σεζόν έχει μόλις πέντε. Πώς να μην πάει κατά διαόλου η Σάλκε και πώς να μην είναι σε κίνδυνο η ευρωπαϊκή έξοδος, όταν το «κανόνι» έχει σιγήσει…

ΠΗΓΗ: KING BET