Περικλής Μάντας: Το Τμήμα Λογοθεραπείας θα μείνει στην Καλαμάτα


Ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι με χαλάρωμα στο Δημοτικό Στάδιο η προετοιμασία της Καλαμάτας, που καλείται να κάνει την υπέρβαση και να δείξει χαρακτήρα στο σημερινό δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Γλυφάδα. Τα όσα προηγήθηκαν σίγουρα έχουν επηρεάσει το αγωνιστικό τμήμα – τελευταίο «κτύπημα» η αρνητική εξέλιξη της υπόθεσης Πούτση – ωστόσο οι ποδοσφαιριστές της Μαύρης Θύελλας, είναι υποχρεωμένοι να παλέψουν και να ζητήσουν αποτέλεσμα. Άλλωστε οι ομάδες στα δύσκολα φαίνεται και αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την Καλαμάτα, που καλείται να δείξει χαρακτήρα και να παλέψει ζητώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.  Άλλωστε, τουλάχιστον μαθηματικά, οι ελπίδες παραμένουν ζωντανές και με αποτέλεσμα στη σημερινή αναμέτρηση η ομάδα διατηρείται έστω και από απόσταση στο κόλπο της ανόδου.

 

Βάρος στην ψυχολογία αλλά με δυσκολία ακόμη και στη συμπλήρωση αποστολής
Μπορεί τα πράγματα να έχουν δυσκολέψει και οι πιθανότητες λιγοστέψει, ωστόσο το τεχνικό τιμ της Καλαμάτας προσπαθεί να δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, δίνοντας στην ομάδα τη δυνατότητα να παλέψει και να ζητήσει αποτέλεσμα στο γήπεδο του Ελληνικού. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνει στον παράγοντα ψυχολογία και οι ενέργειες των κ.κ. Κακαλέτρη, Σακελλαρόπουλου, κινήθηκαν τις τελευταίες ημέρες προς αυτή την κατεύθυνση. Βεβαίως τα πράγματα δεν είναι ιδανικά, τόσο λόγω των αποτελεσμάτων που έχουν προηγηθεί και έχουν οδηγήσει την ομάδα σε δεινή βαθμολογικά θέση, όσο και εξαιτίας των προβλημάτων που προέκυψαν το τελευταίο διάστημα, καθιστώντας σχεδόν αδύνατη τη συμπλήρωση 18άδας για το σημερινό ματς στη Γλυφάδα. Θυμίζουμε ότι εκτός έχουν μείνει οι τραυματίες Κοψαχείλης, Ηλιόπουλος, Μπελεβέντης, Κουρέας, καθώς επίσης και ο τιμωρημένος Τσιμικλής, όπως και ο Πασάς που δεν υπολογίζεται για το υπόλοιπο της χρονιάς. Έτσι για την Αθήνα ταξίδεψαν χθες το απόγευμα οι Κυριακόπουλος, Κολοβούρης, Κωνσταντακόπουλος, Ψυχογιόπουλος, Καντούτσης, Τσόπελας, Τριανταφυλλάκης, Χρισταράς, Νουχάνοβιτς, Σκαρλάτος, Πούτσης, Γεωργιόπουλος, Σαραντόπουλος, Γκαλίν, Βασίλιεφ, Αντωνόπουλος, Ρήγας.

 

Με πολλές αλλαγές η 11άδα
Το σίγουρο είναι ότι η Καλαμάτα θα παραταχθεί με νέο πρόσωπο, κυρίως λόγω των υποχρεωτικών αλλαγών που φέρνουν οι απουσίες, αλλά και εξαιτίας της όχι καλής κατάστασης κάποιων ποδοσφαιριστών. Το τεχνικό επιτελείο έχει κατασταλάξει όσον αφορά την αμυντική γραμμή που θ’ αποτελείται από την τετράδα των Ψυχογιόπουλου, Καντούτση, Τσόπελα, Τριανταφυλλάκη, όμως από κει και πέρα υπάρχουν ερωτηματικά. Χρισταράς και Νουχάνοβιτς έχουν τις περισσότερες πιθανότητες για το δίδυμο των αμυντικών χαφ, ενώ Πούτσης, Σκαρλάτος και Γεωργιόπουλος για την τριάδα της μεσαίας γραμμής, με τους δύο τελευταίους να κινούνται στα άκρα και τον πρώτο μπροστά από τα αμυντικά χαφ και πίσω από τον προωθημένο Γκαλίν.

 

 

 

Με κόσμο στο πλευρό της
Παρά την έντονη απογοήτευση που έχουν γευθεί οι φίλαθλοι της Μαύρης Θύελλας θα βρεθούν και σήμερα στο πλευρό της ομάδας, δείχνοντας με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την αγάπη τους γι’ αυτή. Στο γήπεδο του Ελληνικού θα βρεθούν πολλοί Μεσσήνιοι της πρωτεύουσας, αλλά και αρκετοί φίλαθλοι που θα ταξιδέψουν από την Καλαμάτα, ειδικότερα μέλη του Bulldogs Club αλλά και πολλοί απλοί φίλοι.