Άνοιγμα στη σκανδιναβική αγορά


Για όλους και για όλα μίλησε για μια ακόμα φορά ο Θεόδωρος Πάγκαλος, εξαπολύοντας τη γνωστή επίθεσή του στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στη ΝΕΤ, ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην περίπτωση Μπέπε Γκρίλο, τον οποίο χαρακτήρισε «μεγάλο νούμερο», αλλά με ενδιαφέρονται κείμενα, τα οποία αν δημοσιεύονταν στην Ελλάδα θα λέγαμε «ιδού ο νέος πολιτικός ηγέτης μας».

Είπε όμως ότι τα κείμενά του έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και «δεν είναι σαχλαμάρες όπως τα κείμενα του ΣΥΡΙΖΑ, του Καμμένου και της Χρυσής Αυγής».

Εξέφρασε επίσης την πεποίθηση ότι υπάρχουν και πολλοί άλλοι δήμαρχοι «εν ενεργεία που κλέβουν το δημόσιο», μάλιστα από όλες τις πολιτικές παρατάξεις.

Διευκρίνισε ότι αναφέρεται στην εκλογική του περιφέρεια και δήλωσε στη διάθεση του εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσει στοιχεία.

«Είμαι βουλευτής 32 χρόνια και ξέρω τι γίνεται στα ταμεία των δήμων που συγκροτούν την περιοχή μου» τόνισε.

Ο κ. Πάγκαλος αναφέρθηκε και στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως «το ΠΑΣΟΚ πρέπει να δώσει προσοχή στα πραγματικά γεγονότα που συγκροτούν στο μυαλό του κόσμου την απαξίωση του πολιτικού συστήματος».

Κληθείς να σχολιάσει την απουσία Σημίτη από τις εργασίες του συνεδρίου, ο κ. Πάγκαλος αρκέστηκε να πει ότι «εγώ πάω στο συνέδριο».

Μάλιστα, προανήγγειλε κόμμα, σε περίπτωση που απογοητευθεί από το συνέδριο λέγοντας: «Το κόμμα που θα δημιουργήσω όταν απογοητευτώ από το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ θα έχει ως τίτλο ‘Αυτογνωσία’», ενώ στην επισήμανση ότι θεωρεί δεδομένο πως θα απογοητευτεί από το συνέδριο του κόμματος είπε: «Δεν είναι δεδομένο, εκεί θα πάω για να μην απογοητευτώ».

Ζήτησε άρση της μονιμότητας στο δημόσιο λέγοντας: «το έσχατο δείγμα κακοποίησης της μονιμότητας είναι οι μόνιμοι καθηγητές πανεπιστημίου».

Newsroom ΔΟΛ