Συλλήψεις 12 μελών από δύο οργανώσεις διακίνησης ναρκωτικών σε Πυλία και Τριφυλία


 

ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΓΙΑ ΤΣΙΜΙΚΛΗ ΚΑΙ… ΟΜΑΔΑ

 

 

Με σημαντικές απουσίες είναι υποχρεωμένη ν’ αγωνιστεί στο παιχνίδι που ακολουθεί στη Γλυφάδα η Καλαμάτα, καθώς τόσο ο Τσόπελας, όσο και ο Κοψαχείλης, δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού τιμ, λόγω των τραυματισμών που απεκόμισαν στο ντέρμπι της Κυριακής, ενώ εκτός μάχης έχει τεθεί και ο τιμωρημένος Τσιμικλής.

 

 

Όσον αφορά τον Τσόπελα, υπέστη θλάση 1ου βαθμού στους προσαγωγούς και θα μείνει τουλάχιστον 10 ημέρες εκτός, ενώ ο Κοψαχείλης έχει ένα κτύπημα πάνω στον τετρακέφαλο και θα χρειαστεί να κάνει σήμερα μαγνητική για να φανεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς.

 

 

Από κει και πέρα οι άνθρωποι της Καλαμάτας περιμένουν να μάθουν τι έχει γράψει ο κ. Ψύχουλας στο Φ.Α. σχετικά με την αποβολή του Τσιμικλή, αφού μόνο έτσι θα προκύψει σαφή εικόνα για την τιμωρία του σκληροτράχηλου αμυντικού μέσου, που σίγουρα δεν παίζει στη Γλυφάδα. Η προετοιμασία για το ματς αυτό θα ξεκινήσει ουσιαστικά από αύριο, καθώς οι κ.κ. Κακαλέτρης, Σακελλαρόπουλος, έδωσαν ρεπό σήμερα – τουλάχιστον σ’ αυτούς που αγωνίστηκαν – και αρχίζουν αύριο την προσπάθεια ετοιμασίας της ομάδας, έχοντας στη διάθεσή τους τον Τριανταφυλλάκη, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής.

 

 

Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση της ρήψης καθισμάτων και μπουκαλιών από την πλευρά των φιλάθλων, κάτι που είναι πιθανό να επιφέρει την τιμωρία της ομάδας. Πάντως αυτό αποτέλεσε μια μικρή αρνητική παρένθεση, που σε τίποτα δεν μπορεί να παρασύρει αρνητικά την εξαιρετική ατμόσφαιρα και την καλή παρουσία των φιλάθλων στο ντέρμπι με τον Πανηλειακό.

Ν. Μπ.