Ενδιαφέρον για το Μεσσηνιακό ελαιόλαδο από τον Πρέσβη της Ινδονησίας


 

Ο Νίκο Κακαλέτρης και Τάκης Σακελλαρόπουλοςα ποτελούν από σήμερα και επίσημα το τεχνικό δίδυμο της Μαύρης Θύελλας. Στην προπονητική διαδρομή του πρώτου πρέπει να προσθέσουμε την παρουσία του σε Εράνη, Μιλτιάδη, Δώριο, Πατίστα, Τέλο Άγρα, Εορδαϊκό, ενώ όσον αφορά στον κ. Σακελλαρόπουλο, αυτή στον πάγκο του Πεταλιδίου, της Βέργας και των Ακαδημιών του Αίαντα.

 

Οι δύο άνδρες βρέθηκαν σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο και μίλησαν, αφού πρώτα «παρουσιάστηκαν» από τα μέλη της διοίκησης που έδωσαν το παρών – έλειπε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ο κ. Ράλλης και κάποια άλλα μέλη – στους ποδοσφαιριστές για περίπου 40 λεπτά, θέλοντας με το καλημέρα να δώσουν το στίγμα τους.

 

Στη συνέχεια ο κ. Κακαλέτρης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Η ομάδα έχει δυνατότητες και κυρίως έχει δυναμική. Μπορεί να τα καταφέρει, να γίνει και πάλι η Μαύρη Θύελλα που θέλουμε. Είναι άδικο να βρίσκεται σ’ αυτή τη θέση και πιστεύω ότι με τη δυναμική του κόσμου θα ανέβει σύντομα επίπεδο. Είμαστε εδώ για να πετύχουμε τους στόχους της, έχουμε διάθεση, ορμή και φιλοσοφία. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια με τον Παναγιώτη και ευελπιστούμε ότι θα τα καταφέρουμε, ζητώντας τη βοήθεια του κόσμου, ειδικότερα εν όψει του αγώνα με τον Πανηλειακό».

 

Από την πλευρά του ο Τάκης Σακελλαρόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις στο «Θάρρος» ανέφερε: «Είναι βαρύ το φορτίο και η φανέλα της ομάδας που αναλαμβάνουμε και σίγουρα μπορώ να πω ότι δεν ήταν εύκολη η απόφαση. Είμαστε όμως έτοιμοι και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αυτή τη στιγμή εκείνο που προέχει είναι το ντέρμπι με τον Πανηλειακό που θα κρίνει πολλά… αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στο πάθος και τη δύναμη των παικτών και εμείς πρέπει να δείξουμε τα στοιχεία αυτά κατακτώντας τους βαθμούς της νίκης ενώ περιμένουμε τους οπαδούς της ομάδαςνα δώσουν βροντερό παρών την Κυριακή ώστε να μας βοηθήσουν σε αυτή μας την προσπάθεια»