Ο Πετρουλάκης ζήτησε από τον Σταθόπουλο να μην διεκδικήσει ξανά την προεδρία!


Αναβρασμός επικρατεί  στον Πύργο μετά την πρόθεσή του Κώστα Ντάβαρη,  να φύγει  από τον Πανηλειακό, όπως έκανε γνωστό μέσα από τηλεοπτικό κανάλι της Ηλείας

 

Το patrisnews αναφέρει τα εξής:

Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τον Πανηλειακό και μάλιστα άμεσα, εξέφρασε την Τετάρτη σε τηλεοπτική εκπομπή ο Κώστας Ντάβαρης, ο οποίος δήλωσε απογοητευμένος από την στήριξη που έχει η ομάδα από την πόλη του Πύργου και κυρίως από αυτούς που μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα, αλλά δεν το πράττουν.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ. Νταβαρης, την Πέμπτη το πρωί προτίθεται να πάει τα δελτία των παικτών στον δήμο Πύργου και θα τα παραδώσει στον δήμαρχο, προκειμένου αυτός να αναλάβει την ομάδα.

 

Πολύ δύσκολη η τωρινή κατάσταση

Ο διοικητικός ηγέτης του Πανηλειακού και ο γενικός αρχηγός της ομάδας Χρήστος Δημόπουλος αναφέρθηκαν στην σημερινή κατάσταση, που είναι πολύ δύσκολη, λόγω της αδιαφορίας που υπάρχει για το παρόν και το μέλλον της.

Ο Κώστας Ντάβαρης ανέφερε ότι δεν έχει την παραμικρή βοήθεια, παρότι όταν ξεκίνησε η νέα προσπάθεια της ομάδας, το περασμένο καλοκαίρι, αρκετοί ήσαν αυτοί που του είχαν δηλώσει πως θα βοηθήσουν και οικονομικά, αλλά και με άλλους τρόπους.

«Όταν δέχτηκα να είμαι και πάλι στον Πανηλειακό, το καλοκαίρι, αρκετοί ήταν αυτοί που δήλωσαν πως θα είναι δίπλα στην ομάδα και θα συνεισφέρουν με όποιο τρόπο μπορούν. Τελικά μόνο ο κ. Αντωνόπουλος μας βοήθησε στην αρχή και κανένας άλλος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Ντάβαρης, που επισήμανε ακόμη ότι «η δημοτική αρχή (και όχι μόνο) είναι ανύπαρκτη».

Μάλιστα τόνισε ότι χθες ζήτησε από τον δήμο Πύργου να δώσει τουλάχιστον 5.000 ευρώ στην ομάδα και η απάντηση που πήρε είναι ότι δεν υπάρχουν χρήματα να δοθούν.

Ο Κώστας Ντάβαρης εμφανώς πικραμένος από την αδιαφορία που υπάρχει για την ομάδα, ανέφερε ότι δεν μπορεί να είναι ο μόνος πλούσιος στον Πύργο.

«Είμαι ο μόνος εφοπλιστής που υπάρχει στον Πύργο; Δεν μπορώ να βάζω μόνο εγώ χρήματα. Ακόμη και να μη με θέλουν κάποιοι στην ομάδα, να ξέρουν όλοι όσοι βάλουν χρήματα, αυτά δεν θα τα δώσουν σε μένα, αλλά στον Πανηλειακό. Ο Πανηλειακός είναι πάνω απ’ όλους, γιατί η ομάδα είναι όλων μας. Θα μείνει στον Πύργο» τόνισε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο διοικητικός ηγέτης του Πανηλειακού αναφέρθηκε στο πρόβλημα με τα εισιτήρια, που έγινε λόγω της Ελληνικής γραφειοκρατίας περισσότερο («λογιστικό λάθος» το χαρακτήρισε), ενώ ανέφερε ότι η αστυνομία έδειξε μεγάλο ζήλο στην εφαρμογή της απόφασης να μην εισέλθουν φίλαθλοι στον αγώνα με τον Φωστήρα.

Επίσης παρότι φάνηκε να επιμένει στην αποχώρησή του από την ομάδα, ανέφερε ότι ο Πανηλειακός θα ταξιδέψει κανονικά την Κυριακή στην Καλαμάτα και δήλωσε μάλιστα ότι είναι αισιόδοξος για την κατάκτηση της νίκης.

 

 

Δυσαρέσκεια για κάποιες «φωνές» των φιλάθλων
Ο Κώστας Ντάβαρης αναφέρθηκε και στις «φωνές» που υπήρξαν στον αγώνα με τον Φωστήρα, από κάποιους φιλάθλους (από τους οργανωμένους) τις οποίες χαρακτήρισε άδικες και κάλεσε τους φιλάθλους πριν κάνουν το παραμικρό να το σκέπτονται, γιατί δεν κάνουν καλό στην ομάδα.

Μάλιστα ανέφερε και την αντιμετώπιση που είχε ο γιος του Σάκη Σταυρόπουλου, Γιώργος, από κάποιους φιλάθλους, μετά από έναν αγώνα Α? Εθνικής, μια αντιμετώπιση που έφερε την αποχώρηση του κ. Σταυρόπουλου από τον Πανηλειακό.
 

Του Χρ. Κανελλόπουλου