«Ραντεβού στο Παρίσι» απόψε με την Κινηματογραφική Λέσχη


Με την ταινία του Στάνλεϊ Ντόνεν «Ραντεβού στο Παρίσι» συνεχίζει το πρόγραμμα των προβολών της η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας απόψε στις 9.15, στην Κεντρική Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕΚ.

 

Αινιγματικό και περιπετειώδες το «Ραντεβού στο Παρίσι», ξετυλίγει την πλοκή του ταλαντευόμενο ανάμεσα στο μυστήριο και τον έρωτα, με πρωταγωνιστές ένα από τα πιο γοητευτικά ζευγάρια στην ιστορία του κινηματογράφου. Με φόντο το μαγευτικό Παρίσι του 1963, η Όντρεϊ Χέμπορν καλείται να λύσει το «γρίφο» γύρω από τον ξαφνικό θάνατο του άντρα της και να ξεφύγει από αδίστακτους κακοποιούς και δολοπλοκίες. Στην προσπάθειά της αυτή θα βρει σύμμαχο τον Κάρυ Γκραντ, ένα γοητευτικό άντρα που θα επιχειρήσει να την προστατέψει από αυτούς που την απειλούν. Ποιος είναι, όμως, ο πραγματικός σκοπός του;

 

Κυνηγητό, δράση, έρωτας και αγωνία σ’ ένα από τα πιο ρομαντικά μέρη του κόσμου, με την πάντα σαγηνευτική Όντρεϊ Χέμπορν και το διαχρονικό Κάρυ Γκραντ, σε μια από τις πιο αντιπροσωπευτικές ταινίες του αμερικάνικου κλασσικού κινηματογράφου.

Εισιτήριο: 4 ευρώ. Για νέους κάτω των 18: Είσοδος ελεύθερη.

Η αποψινή βραδιά περιλαμβάνει και ένα δείγμα γαστρονομικής δημιουργίας, που θα προσφέρει αφιλοκερδώς για το κοινό η Λέσχη Γαστρονομίας Μεσσηνίας.