Super League 2: Πρεμιέρα την Παρασκευή, την Κυριακή στα Χανιά η Καλαμάτα

Super League 2: Πρεμιέρα την Παρασκευή, την Κυριακή στα Χανιά η Καλαμάτα

Μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδος, η ομάδα της Καλαμάτας κοιτάζει πλέον την πρεμιέρα της Super League 2, η οποία θα αρχίσει για το Νότιο Όμιλο την προσεχή Παρασκευή με την αναμέτρηση Παναχαϊκή-ΑΕΚ Β’ .

Η Μαύρη Θύελλα έχει μια ιδιαίτερα δύσκολη πρόκληση μπροστά της και θα ταξιδέψει στην Κρήτη προκειμένου την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου (στις 3 μ.μ. στο δημοτικό Στάδιο Περιβολίων) να αντιμετωπίσει τα Χανιά (υπενθυμίζεται ότι είναι το δεύτερο ταξίδι στο νησί, καθώς είχε παίξει και στην Επισκοπή Ρεθύμνου στο Κύπελλο Ελλάδος, αποκλείοντας την τοπική ομάδα με 0-1).

Το πλήρες πρόγραμμα της πρεμιέρας στο Νότιο Όμιλο έχει ως εξής:

Παρασκευή 20.9.2024

Παμπελοποννησιακό, Παναχαϊκή – ΑΕΚ Β (17:00)

Κυριακή 22.9.2024

Περιβολίων, Χανιά – Καλαμάτα (15:00)

Ηλιούπολης, Ηλιούπολη – Αιγάλεω (17:00)

ΔΑΚ Άργους, Παναργειακός – Κηφισιά (17:00)

Δευτέρα 23.9.2024

«Θ. Κολοκοτρώνης», Asteras B Aktor – Πανιώνιος (17:30).

Τηλεδιάσκεψη του ΔΣ για τα τηλεοπτικά
Όπως ενημέρωσε χθες η διοργανώτρια την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 15:15 θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, με βασικό θέμα της ημερήσιας διάταξης την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος.

Ο πρόεδρος της SL2 κος Μαρτσούκος είχε αναλάβει προσωπικά να διαπραγματευθεί με τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, ο οποίος εκδήλωση ενδιαφέρον για τη μετάδοση των αγώνων.