Καλαμάτα ’80: Στην ανδρική ομάδα ο Σταμάτης Ντάκουρης

Καλαμάτα ’80: Στην ανδρική ομάδα ο Σταμάτης Ντάκουρης

Μια διπλή παράδοση συνεχίζεται με την προώθηση του Σταμάτη Ντάκουρη στην ανδρική ομάδα βόλεϊ της Καλαμάτα ’80. Από τη μια οι «Λύκοι» συνεχίζουν να αναδεικνύουν και να δίνουν ευκαιρίες στα νέα παιδιά που ξεπηδούν από τις ακαδημίες τους και από την άλλη η οικογένεια Ντάκουρη διευρύνει τη δική της …ιστορία στο άθλημα και στην ομάδα.

Ο Σταμάτης θα έχει την ευκαιρία να αγωνίζεται μαζί με τον θείο του, Βαγγέλη, ο οποίος φοράει τη φανέλα της καλαματιανής ομάδας για περισσότερο από μια δεκαετία. Και φυσικά ο πατέρας του «μικρού», ο Παναγιώτης Ντάκουρης ήταν ο προπονητής της Καλαμάτα ’80 στην άνοδο και στην «εξαργύρωση» της συμμετοχής στην Α1 πέρυσι, αλλά και σε άλλες περιόδους στο παρελθόν, έχοντας και τη δική του σημαντική αγωνιστική καριέρα στο βόλεϊ.

Η ανακοίνωση του ΑΟΚ ’80 αναφέρει:
«Η διοίκηση του συλλόγου μας με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την προώθηση στην Ανδρικη μας ομάδα του νεαρού αθλητή Σταμάτη Ντάκουρη! Ο 16χρονος Καλαματιανός αθλητής αγωνίζεται στη θέση του ακραίου. Για ακόμα μια φορά ένα παιδί από τα σπλάχνα του συλλόγου μας, καταφέρνει να περάσει την πόρτα της Ανδρικής μας ομάδας, πιστοποιώντας την διαχρονική και μεθοδική δουλειά που κάνουμε στα αναπτυξιακά μας Τμήματα!

Ευχόμαστε στον Σταμάτη καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία!».

Πρώτο φιλικό το Σάββατο με Παμβοχαϊκό
Η Καλαμάτα ’80 θα αγωνίζεται φέτος στο πρωτάθλημα της Pre League και υπό τις οδηγίες του Άκη Χατζηαντωνίου θα παλέψει για την επάνοδο στη Volley League. Το πρώτο αγωνιστικό τεστ έχει προγραμματιστεί να γίνει το προσεχές Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου. Η τοπική μας ομάδα θα υποδεχθεί στις 6.30 μ.μ. στο Κλειστό της Παραλίας τον Παμβοχαϊκό, «εγκαινιάζοντας» μια σειρά φιλικών που θα βοηθήσουν την ομάδα να «δεθεί» και να βρει τον αγωνιστικό της ρυθμό. Στις 28/9 η Καλαμάτα ’80 θα ανταποδώσει την επίσκεψη στην Κορινθία.