Ο δήμαρχος Τριφυλίας προσλαμβάνει ειδικό συνεργάτη Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Ο δήμαρχος Τριφυλίας προσλαμβάνει ειδικό συνεργάτη  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Γνωστοποίηση για πρόσληψη ειδικού συνεργάτη Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Τριφυλίας υπεγράφη από το δήμαρχο Τριφυλίας στις 11 Σεπτεμβρίου και δημοσιεύθηκε χθες στη Δι@υγεια.

Με αυτή, ο δήμαρχος Τριφυλίας «προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση με σύντομο βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά των προσόντων τους σχετικά με την πλήρωση ενός (1) ειδικού συνεργάτη δημάρχου (απόφοιτο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Το αντικείμενο των καθηκόντων που θα ασκεί είναι η παροχή συμβουλών και η διατύπωση εξειδικευμένων γνωμών, γραπτά ή προφορικά, στο δήμαρχο σε θέματα που άπτονται το γραφείο του. Η επιλογή θα γίνει από το δήμαρχο, ο οποίος θα αποφασίσει κατά την κρίση του για την καταλληλότητα του προσλαμβανομένου (παρ. 4 του άρθρου 163 του Ν.3587), αφού συνεκτιμηθούν τα απαραίτητα και πρόσθετα προσόντα των υποψηφίων.

Το έργο του θα είναι επιτελικό και δε θα έχει αποφασιστική αρμοδιότητα οποιασδήποτε μορφής. Επίσης, δε θα παρεμβάλλεται στην οργανωτική και βαθμολογική κλίμακα, ούτε η θέση του θα έχει αντιστοιχία με τις θέσεις της κλίμακας αυτής. Υπόκειται απευθείας στην ιεραρχική εξάρτηση του δημάρχου, για την επικουρία του οποίου θα προσληφθεί…».

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων υποβάλλονται στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του Δήμου Τριφυλίας (Δημαρχείου 2 – Κυπαρισσία 24500), τηλ. επικοινωνίας 2761360703-702, καθώς και ηλεκτρονικά έως 23:59 της 24ης/09/2024 στη διεύθυνση (dimtrifylias@gmail.com).
Η.Γ.