Ο Γιώργος Πολυμενέας αναλυτής στην εθνική ομάδα Ελπίδων

Ο Γιώργος Πολυμενέας αναλυτής στην εθνική ομάδα Ελπίδων

Κατόπιν εισήγησης του προέδρου της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων Κ. Βρακά και του τεχνικού διευθυντή Δ. Παπαδόπουλου, εγκρίθηκε η σύναψη σύμβασης της ΕΠΟ με τρεις ακόμη τεχνικούς συνεργάτες, εν όψει επίσημων και φιλικών αγωνιστικών υποχρεώσεων των Εθνικών Ομάδων όλων των ηλικιών.

Ο Καλαματιανός Γιώργος Πολυμενέας είναι ένας από αυτούς (οι άλλοι δύο είναι οι Δημήτρης Μίκικης και Γιάννης Αμανατίδης) και αναλαμβάνει αναλυτής στην Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων.

Ο 36χρονος γυμναστής και προπονητής έχει μπροστά του μια ακόμη πρόκληση και καταξιώνεται χρόνο με το χρόνο μέσα από τη δουλειά του και την ικανότητά του να «διαβάζει» πολύπλευρα αγώνες και ποδοσφαιριστές (αθλητές). Τα προηγούμενα χρόνια ήταν στο τεχνικό τιμ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός (και πάλι ως αναλυτής αγώνων), ζώντας με το «Τριφύλλι» μεγάλες στιγμές και πλούσιες πολύπλευρες εμπειρίες.

Ο Γιώργος Πολυμενέας γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου 1988. Εργάστηκε ως αναλυτής στην Καλαμάτα, ως πρώτος προπονητής στη Σπάρτη, στον Τέλο Άγρα Γαργαλιάνων, στον Ολυμπιακό Καλαμάτας και στον Απόλλωνα Καλαμάτας, ως βοηθός προπονητή στον Λεβαδειακό, στον ΓΣ Καισαριανής, στην Καλαμάτα και στη Σπάρτη, ως γυμναστής στην Καλαμάτα και στη Σπάρτη. Έχει δίπλωμα προπονητή UEFA A’.