Ανοιχτό Θέατρο Καλαμάτας: Με τον εμβληματικό συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο τα εγκαίνια

Ανοιχτό Θέατρο Καλαμάτας: Με τον εμβληματικό συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο τα εγκαίνια

Οδηγίες προς το κοινό για τα Δελτία Ελεύθερης Εισόδου

Τελετή εγκαινίων του Ανοιχτού Θεάτρου Καλαμάτας θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, στις 8.00 το βράδυ, από το Δήμο Καλαμάτας και τη “Φάρις.

Στο πλαίσιο της τελετής θα απονεμηθεί το Μετάλλιο Τιμής και Ευποιίας του Δήμου Καλαμάτας στο μουσικοσυνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο σε συνέχεια ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ θα ακολουθήσει συναυλία.

Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει αγαπημένα του τραγούδια που όλοι έχουμε τραγουδήσει: «Ήτανε μια φορά», «Το δίχτυ», «Καίγομαι», «Πώς να σωπάσω μέσα μου», «Μάτια μπλε», «Χάθηκε το φεγγάρι», «Με τι καρδιά», «Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα», «Γεια σου, χαρά σου Βενετιά», και πολλές ακόμα πασίγνωστες συνθέσεις του που τραγουδάμε καθημερινά και έχουν γεμίσει μουσική τις στιγμές της ζωής μας, έχοντας στο πλευρό του δύο σπουδαίους ερμηνευτές αξιώσεων, που μπορούν να ερμηνεύσουν μοναδικά το απαιτητικό και ποικίλο ρεπερτόριό του, την Ηρώ Σαΐα και τον Ζαχαρία Καρούνη, και διευθύνοντας ο ίδιος πολυμελή ορχήστρα κορυφαίων σολίστ.

Για δε την παρακολούθηση της συναυλίας με τον Σταύρο Ξαρχάκο ανακοινώνονται προς το κοινό τα ακόλουθα: Η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη των Δελτίων Ελεύθερης Εισόδου, τα οποία θα διανέμονται στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, από τις 10.00 το πρωί μέχρι εξαντλήσεως. Κάθε άτομο μπορεί να λαμβάνει έως δύο δελτία και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Για την ομαλή και ασφαλή είσοδο στο Θέατρο, συνίσταται η έγκαιρη προσέλευση του κοινού 30 λεπτά πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.