Παράπονο για οδηγό του Αστικού

Παράπονο για οδηγό του Αστικού

Τρομερά ταραγμένη μάς τηλεφώνησε χθες νωρίς το απόγευμα μια κυρία, έπειτα από εμπειρία της σε λεωφορείο του Αστικού, στη γραμμή 2.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, χρησιμοποιεί το Αστικό ΚΤΕΛ καθημερινά και τα μεσημέρια τα λεωφορεία είναι πάντα γεμάτα με πολλούς φοιτητές. Χθες το μεσημέρι, το λεωφορείο ήταν και πάλι γεμάτο με παιδιά και πολλούς όρθιους. Η ίδια αντιμετωπίζει ιατρικό ορθοπαιδικό ζήτημα, που της επιβάλλει, αν δεν μπορεί να κάθεται, οπωσδήποτε να στηρίζει κάπου το σώμα της.

Μπαίνοντας στο λεωφορείο, μιας και δεν υπήρχε θέση για να καθίσει, ούτε κάποιος προσέφερε τη δική του, βρήκε ένα σημείο όπου μπορούσε να στηριχτεί. Ο οδηγός τής ζήτησε να πάει στο πίσω μέρος του λεωφορείου, όπου ήταν πολλά παιδιά στοιβαγμένα, αλλά του εξήγησε ότι δεν μπορεί, εξηγώντας το ιατρικό της πρόβλημα.

Ο οδηγός επέμενε ότι εκεί εμποδίζει, αν και η ίδια σημειώνει ότι δεν υπήρχε πρόβλημα με τη διέλευση των υπόλοιπων επιβατών.

Όταν η γυναίκα αρνήθηκε και πάλι να μετακινηθεί λόγω του προβλήματός της, τότε, όπως μας ανέφερε, ο οδηγός τής είπε ότι αν έχει πρόβλημα να μην ξαναμπεί σε λεωφορείο.

Η γυναίκα που ακούσαμε στο τηλέφωνο ήταν πράγματι πάρα πολύ ταραγμένη και αναρωτιόταν «αν όλη η ευαισθησία του Αστικού ΚΤΕΛ εξαντλείται στο να λέει ότι στα λεωφορεία μπορούν να μπουν και αμαξίδια».

Β.Β.