Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΠΡΟΧΘΕΣ περί την 3ην πρωινήν εις την δημοσίαν οδόν Ναζηρίου-Μεσσήνης και ακριβώς εις το 12ον χιλιόμετρον, ενώ το υπ’ αριθμ. 22688 φορτηγόν αυτοκίνητον του σωφέρ Βασιλείου Μανωλοπούλου εκ Ναζηρίου έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, εις μίαν στιγμήν καθ’ ην ηθέλησεν ο σωφέρ να αποφύγη σύγκρουσιν μετ’ ετέρου αυτοκινήτου οδηγουμένου υπό του σωφέρ Ιω. Σπανδρούρου προσέκρουσεν εις το διερχόμενον ταυτοχρόνως εκείθεν δίτροχον κάρρον του Βασιλείου Σαρδέλη, το οποίον και ανετράπη. Εκ της ανατροπής ετραυματίσθη ο καρραγωγεύς σοβαρώς. Οι σωφέρ αμφότεροι συνελήφθησαν. Η κατάστασις του τραυματισθέντος είναι απελπιστική.

-ΠΡΟΧΘΕΣ εις θέσιν Αχούρια της περιφερείας της κοινότητος Κορυφασίου ο Διονύσιος Ιωάν. Παναγόπουλος ή Μπελιούρης μετά του αδελφού του Σαράντου επυροβόλησε άνευ αποτελέσματος κατά του ετέρου αδελφού του Σπυρίδωνος.

-Ο υπηρετών εις το εν Πεταλιδίω αρτοποιείον του Γ. Μαμή Ιω. Δημόπουλος ή Χαλάτζης απεκαλύφθη ότι κατά διάφορα χρονικά διαστήματα εκ του αρτοποιείου έκλεπτε άλευρα τα οποία είχεν αποκρύψη έξωθι του αρτοποιείου. Ως απεδείχθη εκ των ανακρίσεων δεν ήτο η πρώτη φορά που μετήρχετο τον κλέπτην, τα δε ανακαλυφθέντα και κατασχεθέντα άλευρα ανήρχοντο εις πολλάς οκάδας.