Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΧΘΕΣ συνήλθεν υπό την προεδρείαν του Σεβασμιωτάτου η τοπική επιτροπή της εκατονταετηρίδος και εισηγουμένου του Νομάρχου καθωρίσθησαν και αι λεπτομέρειαι του εορτασμού, όστις προβλέπεται ήδη επιτυχής. Κατά την χθεσινήν συνεδρίασιν ανετέθη η κατασκευή αψίδων και ο στολισμός της πόλεως εις τον ειδικόν Πονηράκην, όστις διεκόσμησε καταλλήλως και την Τρίπολιν.

ΣΗΜΕΡΟΝ αφικνείται εκ Τριπόλεως ουλαμός του προτύπου τάγματος, όπερ θα λάβη μέρος εις τον εορτασμόν της εκατονταετηρίδος.

-Ο Ηλίας Παπαδόπουλος γνωστοποιεί προς τους εμπόρους δημητριακών καρπών και παραγωγούς τοιούτων, ότι από σήμερον άρχεται η λειτουργία του εργοστασίου του «Αλευρόμυλος» παρά τον  Άγιον Γεώργιον των Καλαμών και γνωρίζει εις όσους έχουν σίτον, κριθήν, αραβόσιτον, κ.λπ. προς άλεσιν, ότι το άνω εργοστάσιον θα αναθέτη ώρες να εξυπηρετή έκαστον συμφώνως τη επιθυμία του, πλην της Κυριακής. Επίσης εις το άνω εργοστάσιον θα πωλούνται άλευρα εις διαφόρους ποιότητας, ήτοι σιτηράλευρα, σιμιγαδάλευρα, κριθάλευρα και αραβοσιτάλευρα.