Νέος κύκλος για το πρόγραμμα «Σύγχρονο Floral Design» θα ξεκινήσει από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στις 24 Φεβρουαρίου.
Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα απευθύνεται:
-σε αρχάριους που θέλουν να αναδείξουν τη δημιουργικότητα και το ταλέντο τους μέσα από την εκπαίδευση στο συγκεκριμένο αντικείμενο του Floral Design (Ανθοδετική Τέχνη)
-σε επαγγελματίες ανθοπώλες, event planners, ανθοδέτες, διακοσμητές φυτωριούχους και λοιπούς επαγγελματίες του κλάδου της ανθοκομίας και της διακόσμησης
-σε φοιτητές και απόφοιτους ΑΕΙ ανεξάρτητα με το γνωστικό αντικείμενο
-σε όσους ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν δική τους επιχείρηση ή να εργαστούν σε επιχειρήσεις του χώρου
-σε επαγγελματίες με προϋπηρεσία σε φυτώρια, σε εταιρείες διαχείρισης αστικού πρασίνου, σε εταιρείες παραγωγής και εμπορίας πολλαπλασιαστικού υλικού, μονάδες παραγωγής καλλωπιστικών φυτών κ.ά.
Έχει, δε, διάρκεια 8 εβδομάδων και περιλαμβάνει θεωρητική εξ αποστάσεως εκπαίδευση (ασύγχρονη) και πρακτική εφαρμογή σε ένα διήμερο workshop (εξ αποστάσεως και δια ζώσης).
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επικοινωνία με τα τηλ. 27210 45180 / 241, κιν: 6972854546,
email: floriculture@uop.gr