«Παπαφλέσσεια»: Η καρδιά του στίβου χτυπάει σήμερα στην Καλαμάτα

«Παπαφλέσσεια»: Η καρδιά του στίβου χτυπάει σήμερα στην Καλαμάτα

Η Καλαμάτα αιχμαλωτίζει το αγωνιστικό ενδιαφέρον των φίλων του στίβου, καθώς από τις 6 το απόγευμα έως τις 8.30 το βράδυ θα διεξαχθεί στο Στάδιο της Παραλίας το διεθνές μίτινγκ «Παπαφλέσσεια», παραδοσιακά μία από τις καλύτερες διοργανώσεις της χώρας μας που γίνονται με τη συμμετοχή των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών, αλλά και αρκετών ξένων.
Εδώ βρίσκεται ο κορυφαίος Έλληνας άλτης του μήκους όλων των εποχών, ο Λούης Τσάτουμας, που με 8.06 μ. από το Diamond League της Ντόχας έχει την δεύτερη επίδοση αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη.
Ο αθλητής του Δημήτρη Βασιλικού θα κάνει στην Καλαμάτα τον πρώτο από μια σειρά δυνατών αγώνων, καθώς θα ακολουθήσει το Χένγκελο και το Diamond League της Νέας Υόρκης.
Από την Μεσσηνιακή πόλη θα ξεκινήσει η χρονιά για τον Λυκούργο  Τσάκωνα. Ο πρωταθλητής των 200 μ. θέλει από νωρίς να μετρήσει τις δυνάμεις του και να δείξει ανταγωνιστικός ενόψει των διοργανώσεων που έπονται. Αν όλα εξελιχθούν φυσιολογικά ο 24χρονος δεν θα δυσκολευτεί να ξεμπερδεύει από αύριο με το όριο συμμετοχής στο κορυφαίο γεγονός της σεζόν (20.74). «Η προετοιμασία πήγε πολύ καλά και νιώθω έτοιμος να ξεκινήσω τη χρονιά με μια καλή κούρσα. Για την ώρα δεν έχω κλείσει κάποιους αγώνες στο εξωτερικό, περιμένω τις επόμενες μέρες», δήλωσε για λογαριασμό του www.segas.gr ο ταλαντούχος αθλητής, που έχει ατομικό ρεκόρ 20.45 από τους Μεσογειακούς Αγώνες της Μερσίνας.
Στο τριπλούν ο Δημήτρης Τσιάμης θα κυνηγήσει ένα άλμα πάνω από τα 16,75 μ., που θα του δώσει από νωρίς το όριο συμμετοχής για τη Ζυρίχη. Το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ε/Ν (15,65 μ.) θα ψάξει ο Γιάννης Γιαζιτζόγλου, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η συμμετοχή του Παύλου Μπόφτση.
Στα 200 μ. των γυναικών η Μαρία Μπελιμπασάκη θέλει έναν χρόνο καλύτερο από το 23.65, που θα την απαλλάξει από το όριο συμμετοχής στη διοργάνωση της Ζυρίχης, ενώ με υψηλούς στόχους ξεκινάει τη χρονιά και η Ανδριάνα Φέρρα. Στα 100 μ. Γεωργία Κοκλώνη, Μαρία Γάτου και Γρηγορία Κεραμιδά δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μια καλή επίδοση.
Στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών, η απουσία του Μάκη Στεργιούλη δημιουργεί κενό στο αγώνισμα, ωστόσο ο Πάνος Τριβυζάς φαίνεται έτοιμος να κυνηγήσει μια επίδοση που θα του δώσει το δικαίωμα να διεκδικήσει μια θέση στην ομάδα που θα αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων. Ο Στεργιούλης έχει ενόχληση στον αστράγαλο και ο γιατρός του συνέστησε ξεκούραση για περίπου πέντε μέρες.
Ο Γιάννης Λουλάς θέλει μια καλή επίδοση στα 400 μ. εμπ., ενώ στα 400 μ. ο Δημήτρης Γράβαλος θα κάνει τον πρώτο του αγώνα.
Ο Ανδρέας Δημητράκης και ο Κώστας Νακόπουλος, έχουν τον πρώτο λόγο στα 1.500 μ., ενώ στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών θα πάρει μέρος η Ελενα Φιλάνδρα, η Αναστασία Μαρινάκου, με το μεσσηνιακό ενδιαφέρον να επικεντρώνεται όμως στη «δικιά μας», Ελένη Θεοδωρακοπούλου.
Η επταθλήτρια Σοφία Υφαντίδου θα ξεχωρίσει στον ακοντισμό των γυναικών, ενώ η Κατερίνα Κυριακοπούλου στο ύψος.
 
Το πρόγραμμα
18.00 Τριπλούν (Α)
18.00 100 μ., (Α), Σφαιροβολία (Α), Υψος (Γ)
18.15 100 μ. (Γ)
18.25 80 μ. (ΠΠ)
18.35 80 μ. (ΠΚ)
18.45 8Χ50 μ.
18.55 400 μ. (Α)
19.00 Μήκος (Α)
19.10 400 μ. εμπ. (Α), Ακοντισμός (Γ)
19.20 800 μ. (Α)
19.30 1.500 μ. (Γ)
19.40 600 μ. (Αγοριών)
19.45 600 μ. (Κοριτσιών)
19.50 200 μ. (Α)
20.00 200 μ. (Γ)
20.15 3.000 μ. στιπλ (Γ)
20.30 200 Μ. (Π)
 
 

 
Της Χριστίνας Ελευθεράκη
 
Κάλεσμα στους φιλάθλους από τους διοργανωτές στη συνέντευξη Τύπου
 

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε χθες το μεσημέρι στο Δημαρχείο, μίλησαν εκπρόσωποι των διοργανωτών για τα φετινά Παπαφλέσσεια, τη διαχρονική τους σημασία και τη «μάχη» επιβίωσης, καλώντας τον κόσμο να παρακολουθήσει από κοντά τους αγώνες. Αναλυτικότερα:
 
Παναγιώτης Νίκας (Δήμαρχος Καλαμάτας): Θα είχαν σταματήσει αν δεν υπήρχε ο Πουλόπουλος…
 
«Τα Παπαφλέσσεια είναι μια διαχρονική και πολύ σημαντική εκδήλωση και οφείλω να είμαι ειλικρινής λέγοντας ότι στην εποχή της κρίσης και αυτή η εκδήλωση θα είχε σταματήσει αν δεν υπήρχε ο Δημήτρης Πουλόπουλος, ο οποίος την πήρε στους ώμους του και αγωνίστηκε, προς κάθε κατεύθυνση, κινητοποιώντας το Δήμο, την Περιφέρεια, Υπουργεία, ώστε να συνεχιστεί το σπουδαίο αυτό γεγονός σε μια πόλη η οποία έχει υπηρετήσει το στίβο χρόνια. Χιλιάδες παιδιά μας έχουν αγωνιστεί όχι μόνο στην Καλαμάτα, αλλά και πανελλήνια. Έχομε αθλητές από εδώ, οι οποίοι διεκδικούν ολυμπιακά μετάλλια.
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές και να ευχηθώ καλή επιτυχία.
Το Σάββατο ώρα 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο στην Παραλίας, να είμαστε όλοι εκεί. Αυτό καλώ εγώ να γίνει, ως δήμαρχος, να είναι γεμάτες οι κερκίδες, να χειροκροτήσομε αθλητές διεθνούς επιπέδου, οι οποίοι θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους».
 
Γιάννης Αργυράκης (Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας): Τα στηρίζει η Περιφέρεια με 20.000 ευρώ
 
«Από την πλευρά της Περιφέρειας Πελοποννήσου, εκπροσωπώντας και τον Περιφερειάρχη, τον κ. Πέτρο Τατούλη θέλω να χαιρετίσουμε την 20ή διοργάνωση των Παπαφλεσσείων. Ολοκληρώνονται δηλαδή 20 χρόνια από το 1995 που ξεκίνησαν τα Παπαφλέσσεια, ένα σπουδαίο και σημαντικό για την Καλαμάτα, τη Μεσσηνία και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός, με όλες τις προεκτάσεις που υπάρχουν από ένα τόσο διαφημισμένο και διεθνές αθλητικό μίτινγκ.
Η διοργάνωση των Παπαφλεσσείων για μια ακόμη χρονιά συνεχίζει να προσφέρει και να προσθέτει στην πρωτεύουσα και στη Μεσσηνία την αθλητική, την πολιτιστική και την κοινωνικοοικονομική ανάπτυξη. Ακούγεται η Καλαμάτα, η Μεσσηνία και η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε όλα τα διεθνή φόρα. Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχουμε, όπως ο ευνοεί την προετοιμασία αθλητών στην περιοχή μας, βοηθάει στον αθλητικό τουρισμό και όχι μόνο.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεκτιμώντας την τεράστια επιθυμία των παραγόντων της Καλαμάτας και της Μεσσηνίας για τη συνέχιση αυτών των αγώνων-παρ’ ότι όλοι γνωρίζουμε ότι αντίστοιχα αθλητικά δρώμενα δεν εκτελούνται πλέον. Η πολιτική βούληση της περιφερειακής Αρχής και του κ. Τατούλη είναι η συνέχιση πάση θυσία αυτών των αγώνων και τα επόμενα χρόνια. Ήδη φέτος η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετέχει στη διοργάνωση με 20.000 ευρώ και πιστεύουμε ότι θα διατηρηθεί και του χρόνου, δηλώνοντας πάντοτε παρόντες γιατί πρέπει να τα κρατήσουμε ζωντανά για όφελος της Καλαμάτας, της Μεσσηνίας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της χώρας γενικότερα.
Συγχαρητήρια και καλούμε κι εμείς από την πλευρά μας όλους τους Μεσσηνίους, όλους τους Καλαματιανούς αύριο (σ.σ. σήμερα) στις 6 μ.μ. να συρρεύσουν στο Δημοτικό Στάδιο προκειμένου να απολαύσουν αυτούς τους πραγματικά ενδιαφέροντες αγώνες».
 
 
Τάκης Στασινόπουλος (πρόεδρος Μεσσηνιακού ΓΣ): Ευχαριστούμε τους υποστηρικτές…

 
«Ο Μεσσηνιακός Γυμναστικός Σύλλογος έχει την τιμή και την ευθύνη να πραγματοποιήσει για άλλη μια φορά τη διεθνή συνάντηση στίβου Παπαφλέσσεια 2014 για 45η φορά. Ο ΜΓΣ ως κύριος διοργανωτής των Παπαφλεσσείων οφείλει και επιθυμεί να αποδώσει θερμές ευχαριστίες σε όλους τους παράγοντες που συμβάλουν σε αυτή τη συνάντηση και πιο συγκεκριμένα: στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, στο Δήμο Καλαμάτας, στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, στο ΣΕΓΑΣ και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας.
Καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας, το Σάββατο, στις 6 μ.μ.»
 
Τσάτουμας: Να χειροκροτήσει ο κόσμος τους αθλητές

 
Προλογίζοντας τον Λούη Τσάτουμα, ο Γιάννης Καλυβιώτης, ο οποίος είχε αναλάβει ρόλο συντονιστή της συζήτησης ανέφερε:
«Ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές όλων των εποχών στην Ελλάδα και σίγουρα ο μεγαλύτερος αθλητής στο μήκος, ο οποίος είναι και παιδί του συλλόγου, μεγάλωσε και ανδρώθηκε στο Μεσσηνιακό είναι ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο μήκος, με την απίστευτη επίδοση των 8,66 μ. την οποία πραγματοποίησε στα Παπαφλέσσεια πριν από πέντε χρόνια».
Και ο κορυφαίος άλτης του μήκους από τη Μεσσσήνη, τόνισε:
«Ξεκινώντας, θέλω να πω κι εγώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δημήτρη Πουλόπουλο, ο οποίος κατάφερε να κρατήσει τα Παπαφλέσσεια, ένα διεθνές μίτινγκ ελληνικό, να σταθεί όρθιο σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζει η χώρα μας.
Θέλω να είναι όλος ο κόσμος εκεί το Σάββατο, στις 6 μ.μ. τους καλούμε να είναι στο Στάδιο να χειροκροτήσει τους Έλληνες και ξένους αθλητές σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν.
Κι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν να γίνει αυτή η διοργάνωση για άλλη μια χρονιά».
 
Παρούσα, στη συνέντευξη Τύπου ήταν και η Christina Hovarth, η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου, η οποία ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Καλαμάτα και τη διοργάνωση. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ για τη φιλοξενία και την καλή δουλειά και προετοιμασία του μίτινγκ. Ειδικές ευχαριστίες για την καλή συνεργασία που υπάρχει διαχρονικά μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και του ΣΕΓΑΣ. Καλή επιτυχία σε διοργανωτές και αθλητές».
 
 
Ελένη Θεοδωρακοπούλου: Η Καλαμάτα με βοηθάει…

 
Με «στόφα» αγωνίστριας και νικήτριας η Ελένη Θεοδωρακοπούλου αν και βρίσκεται ακόμη σε στάδιο προετοιμασίας, αισθάνεται δυνατή και θα δώσει το «παρών» και στα φετινά Παπαφλέσσεια, διεκδικώντας μια θέση στην αποστολή της Ελλάδας για Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων, στο αγώνισμα των 1.500 μ. Στόχος της η πρωτιά και μια επίδοση κάτω από 4’20’’ που είναι το ατομικό της ρεκόρ. «Πάντα εδώ κάνω καλές εμφανίσεις. Με βοηθάει που αγωνίζομαι μπροστά σε φίλους και Μεσσήνιους που ενθαρρύνουν περισσότερο την προσπάθειά μου» είναι το σχόλιο της Καλαματιανής πρωταθλήτριας που θεωρεί ως μεγαλύτερο αντίπαλο τον …εαυτό της!
Εμείς δεν έχουμε παρά της ευχηθούμε να προσθέσει μια ακόμη διάκριση στα Παπαφλέσσεια και συμμετοχή με την εθνική ομάδα, παραθέτοντας το πλούσιο βιογραφικό της:
Το who is who
Η Ελένη Θεοδωρακοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 30/6/1989 και από 10 χρονών μένει μόνιμα στην Καλαμάτα όπου τελείωσε το σχολείο και έκανε τις πρώτες επιτυχίες στον Μεσσηνιακό.
Είναι δημότης Αυλώνος δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας.
Τα τελευταία 5 χρόνια είναι, λόγω σπουδών, αθλήτρια της ΑΕΚ με την οποία  έχει κατακτήσει 3 διαδοχικά πανελλήνια πρωταθλήματα 2011, 2012 και 2013 συνεισφέροντας τους περισσότερους βαθμούς.
Είναι από 15 χρονών, ανελλιπώς, μέλος της εθνικής ομάδας στίβου σε όλες τις κατηγορίες.
ΜΟΡΦΩΣΗ
Απόφοιτος του αθλητικού Γυμνασίου και του 3ου ΓΕΛ
Απόφοιτος του 3ου γενικού Λυκείου Καλαμάτας
Απόφοιτος Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας
Φοιτήτρια μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (M.B.A.)
ΑΤΟΜΙΚΑ ΡΕΚΟΡ
1500μ       4:20:19                    800μ         2:03:82                      400μ          55:80
Πανελλήνιο ρεκόρ στα 800μ Κορασίδων το 2006 2:08:15
ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ
2013
1η θέση στο Πανελλήνιο Γυναικών με ατομικό ρεκόρ στα 1500μ 4:23:59
3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών στα 800μ 2¨06¨58
4η θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Γυναικών (Στάρα Ζαγόρα- Βουλγαρία)στα 1500μ 4:22:54
5η θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Γυναικών (Στάρα Ζαγόρα – Βουλγαρία)στη σκυταλοδρομία 4*400μ. Γυναικών
2012
4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου δρόμου 8.000μ Γυναικών
1η θέση στο Πανελλήνιο Γυναικών με ατομικό ρεκόρ στα 1500μ 4:20:19
1η θέση στη σκυταλοδρομία 4*400μ Γυναικών με την ομάδα της ΑΕΚ
5η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών στα 800μ 2¨05¨95
4η θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Γυναικών (Εσχί Σεχίρ- Τουρκία)στα 1500μ
2011
2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου δρόμου 6.000μ Νέων
4η θέση στο διεθνές μίτινγκ Παπαφλέσσεια στα 800μ 2:04:32
12η θέση Πανευρωπαϊκό Νέων Οστράβα(Τσεχία) στα 800μ. 2:07:05
2η θέση στο Πανελλήνιο Γυναικών 800μ
1η θέση στο Πανελλήνιο νέων με ατομικό ρεκόρ στα 800μ 2:03:82
2η θέση στη σκυταλοδρομία 4*400μ γυναικών με την ομάδα της ΑΕΚ
 
2010
2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου δρόμου 6.000μ Νέων
3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα 400μ Νέων 57:26
4η θέση διεθνές μινγκ Πάτρα 2010 στα 800μ 2:08:25
 
2009
14η θέση στο Βαλκανικό Ανωμάλου δρόμου Βελιγράδι (Σερβία) 6.000μ Νέων
2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων στα 400μ 55:80
5η θέση στο διεθνές μινγκ Παπαφλέσσεια στα 800μ 2:05:50
8η θέση στους Μεσογειακούς αγώνες Πεσκάρα (Ιταλία) στα 800μ 2:06:05
17η θέση στο Πανευρωπαϊκό Νέων Κάουνας (Λιθουανία) στα 800μ 2:07:07
1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων στα 800μ 2:06:19
2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών στα 800μ
3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών στα 4*400μ με την ομάδα της ΑΕΚ
2008
1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου δρόμου 4.000μ Νεανίδων 
2η θέση στο Πανελλήνιο Γυναικών στα 800μ 2:07:23
5η θέση Πανελλήνιο Νεανίδων στα 400μ 57:13
2η Πανελλήνιο Νέων 800μ 2:10:00
3η Βαλκανικό Νέων Προύσσα (Τουρκία) 800μ 2:10:63
Συμμετοχή στο Παγκόσμιο Νεανίδων Μπίντγκοζ(Πολωνία) 800μ 2:10:79
2007
4η Πανελλήνιο Γυναικών στα 800μ 2:08:37
3η Πανελλήνιο Νέων 800μ 2:08:71
2η θέση Πανελλήνιο Νεανίδων 800μ 2:09:13
3η θέση Πανελλήνιο Νέων 400μ 56:81
2006
1η θέση Πανελλήνιο Ανωμάλου δρόμου 3000μ Κορασίδων
4η θέση στο Πανελλήνιο Γυναικών στα 800μ 2:08:15
8η θέση στη Παγκόσμια Μαθητιάδα (Θεσσαλονίκη) στα 800μ 2:10:20
1η θέση Βαλκανικό Κορασίδων στα 800μ 2:10:98
1η θέση στο Πανελλήνιο Κορασίδων στα 800μ 2:12:97
4η στο Πανελλήνιο Νέων στα 400μ 56:89
 
 
 
 
 
Οι συμμετοχές του Μεσσηνιακού
Ξεχωριστής σημασίας είναι οι συμμετοχές αθλητών και αθλητριών της αγωνιστικής ομάδας του ΜΓΣ, σε αγωνίσματα που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα των Παπαφλεσσείων. Ειδικότερα θα τρέξουν:
80μ. ΠΚ
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ 2000 Μ.Σ.Γ
ΠΛΑΤΑΝΙΤΗ ΜΥΡΤΩ 1999 Μ.Σ.Γ.
ΜΟΥΛΑΒΑΣΙΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 2000 Μ.Γ.Σ.
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΡΙΝΙΩ 2001 Μ.Γ.Σ.
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ/ΧΡΙΣΤΙΝΑ 2001 ΟΛ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΚΗ 2001 ΟΛ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
 
80μ. ΠΠ
ΡΟΝΤΟΣ ΕΚΤΟΡΑΣ ΓΑΣ ΣΚΑΛΑΣ
ΜΑΝΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 1999 ΓΑΣ ΣΚΑΛΑΣ
ΓΛΕΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ   ΓΑΣ ΣΚΑΛΑΣ
ΜΠΙΖΙΜΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 1999 Μ.Γ.Σ.
ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 2000  Μ.Γ.Σ.
ΚΟΥΣΚΟΥΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 2001 Μ.Γ.Σ.
 
300μ ΠΚ
ΒΟΥΔΟΥΡΗ ΕΥΣΤΑΘΙΑ 1999 Μ.Γ.Σ.
ΜΑΡΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ 2000 Μ.Γ.Σ.
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ 2000 Μ.Γ.Σ.
 
150  ΠΚ
ΠΛΑΤΑΝΙΤΗ ΜΥΡΤΩ 1999 Μ.Σ.Γ.
 
ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 1999 Μ.Γ.Σ.
ΜΠΟΥΤΕΡΑΚΟΥ       1999 ΑΠΟΕΛ
 
200μ. ΠΑΙΔΩΝ
ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 1997 Μ.Γ.Σ.
ΡΟΥΤΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1997 Μ.Γ.Σ.
ΜΕΤΣΑ ΚΛΕΟΝ 1997 Μ.Γ.Σ.