Ο Βουδούρης στο νήμα αντίπαλος του Τατούλη στο Β΄γύρο στην Πελοπόννησο

Ο Βουδούρης στο νήμα αντίπαλος του Τατούλη στο Β΄γύρο στην Πελοπόννησο

Νέα ενημέρωση: 

Με καταγεγραμμένο πλέον το 100% των ψήφων ο  Οδυσσέας Βουδούρης θα είναι αντίπαλος του Πέτρου Τατούλη στο Β΄γυρο στην Πελοπόννησο. Μετά από  ένα εκλογικό ολονύχτιο θρίλερ ο Οδυσσέας Βουδούρης επικράτησε με 15,70%  του Γιώργου Δέδε που συγκέντρωσε 15,36%. 

Ο Πέτρος Τατούλης με σαφές προβάδισμα από την πρώτη Κυριακή και από θέση ισχύος με 43,21% περιμένει τον αντίπαλο του για την δεύτερη Κυριακή .


Νέα ενημέρωση: 

Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το τοπίο ως προς αντίπαλο του Πέτρου Τατούλη στο Β’ γύρο των εκλογών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Οδυσσέας Βουδούρης και Γιώργος Δέδες δίνουν ολονύχτια μάχη “στήθος με στήθος” για το ποιος θα καταφέρει να βρεθεί στο β’ γύρο. Αυτή τη στιγμή και με το 96,5%  καταμετρημένων ο Οδυσσέας Βουδούρης έχει προβάδισμα περίπου 450 ψήφων έναντι του Γιώργου Δέδε . Παρακολουθείστε εδώ την ροή των αποτελεσμάτων 


02:00
Το εισιτήριο για την επόμενη Κυριακή κέρδισε εύκολα ο Πέτρος Τατούλης, ενώ μεγάλη μάχη γίνεται για τη δεύτερη θέση που θα αναδείξει το δεύτερο αντίπαλο της Κυριακής.
Μέχρι στιγμής 01:33 πμ ο Οδυσσέας Βουδουρής προηγείται αλλά από το γραφείο του Γιώργου Δέδε δεν κρύβουν την σιγουριά τους ότι θα είναι στον επόμενο γύρο.
Ακολουθούν οι δηλώσεις του Παναγιώτη Αλευρά.

http://youtu.be/6fATwi71jzg