Τα τελικά αποτελέσματα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και στους Δήμους της Μεσσηνίας


Από την πρώτη στιγμή της μετάδοσης των αποτελεσμάτων είχατε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τα αποτελέσματα άμεσα από το tharrosnews.gr  καθώς η ιστοσελίδα μας ενημερωνόταν άμεσα και αυτόματα από τα επίσημα αποτελέσματα του Υπουργείου Εσωτερικών και τη Singular Logic . 

Δείτε πιο κάτω αναλυτικά τους πίνακες με τα τελικά απότελέσματα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και τους Δήμους της Μεσσηνίας. 

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ο Πέτρος Τατούλης απέκτησε ένα μεγάλο προβάδισμα με 43%  για το δεύτερο γύρο όπου εκεί θα αντιμετωπίσει, ύστερα από ένα ολονύχτιο θρίλερ τον Οδυσσέα Βουδούρη που συγκέντρωσε 15,70% και ξεπέρασε τον Γιώργο Δέδε για περίπου 1.000 ψήφους. Διαβάστε αναλυτικά εδώ.

Στους Δήμους της Μεσσηνίας ο Παναγιώτης Νϊκας θριάμβευσε στην Καλαμάτα και επανεκλέγει για 3η συνεχόμενη θητεία Δήμαρχος της Πόλης. Διαβάστε αναλυτικά εδώ με πλούσιο ρεπορταζ με βίντεο και φωτογραφίες από τα χθεσινοβραδινά επινείκια στο εκλογικό του κέντρο .  Εκτός του Παναγιώτη Νίκα και ο Δημήτρης Καφαντάρης κατάφερε να εκλεγεί εκ νέου Δήμαρχος της Πύλου από την πρώτη Κυριακή .Διαβάστε εδώ. 

Στην Τριφυλία ο Παναγιώτης Κατσίβελας για λίγους ψήφους δεν κατάφερε να εκλεγεί την πρώτη Κυριακή , και έτσι θα πάει σε Δεύτερη Κυριακή με αντίπαλο τον Στάθη Ανδρινόπουλο. Καθαρό προβάδισμα έχει και στη Μεσσήνη ο Στάθης Αναστασόπουλος έναντι του Γιώργου Τσώνη ενόψει του Β’ γύρου. Εκεί που αναμένεται μεγάλο “ντέρμπι” είναι η Μάνη όπου ο Γιαννημάρας προηγείται με 13 ψήφους!! του Μαραμπέα και στην Οιχαλία όπου ο Σταθόπουλος έχει προβάδισμα με 600 ψήφους περίπου την πρώτη Κυριακή έναντι της Γεωργακοπούλου. Διαβάστε αναλυτικά εδώ


Δείτε σε βίντεο και φωτογραφίες τις πρώτες αντιδράσεις στα επιτελεία των συνδυασμών

Δείτε επίσης εδώ πως κινήθηκε η εκλογική διαδικασία στην Καλαμάτα καθώς και που ψήφισαν και τι δήλωσαν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι εδώ