Γαστροπλοΐα
Γαστροπλοΐα
Ο Ματ Ντέιμον και η φάβα…
Η Μεσσηνία έχει μετατραπεί σε σκηνικό χολιγουντιανής παραγωγής, καθώς εκεί πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της ταινίας Οδύσσεια του Κρίστοφερ...
“Ταβερνείον Ηλίας Αλοίμονος 1965”: Τέσσερις «νοστιμιές» στον ίδιο χώρο
Γιάννα, Μαρία, Πένη και μαμά Ευγενία Το ραντεβού ήταν για τις 11.00 το πρωί. Τα κορίτσια ήρθαν φορτωμένα...
“Merci Chef”: Εβδομάδα Γαλλικής Γαστρονομίας έως τις 21 Μαρτίου
Από τη Γαλλική Πρεσβεία και το Γαλλικό Ινστιτούτο Για δεύτερη χρονιά η Γαλλική Πρεσβεία και το Γαλλικό Ινστιτούτο...
Χρυσοί Σκούφοι 2025: Τρία Μεσσηνιακά εστιατόρια στα καλύτερα της Ελλάδας
Απονεμήθηκαν τη Δευτέρα οι Χρυσοί Σκούφοι από το «Αθηνόραμα» στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας. Προσωπικότητες από το χώρο του πολιτισμού,...
Καθαρά Δευτέρα: Οδηγίες στους καταναλωτές για τα Σαρακοστιανά – Τι να προσέχετε
Οδηγίες για την αγορά και συντήρηση των τροφίμων που καταναλώνονται το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, δίνει ο Ενιαίος...
Αγορά Καλαμάτας: Ελαφρώς αυξημένο το κόστος για το φετινό σαρακοστιανό τραπέζι
Ξεκινά σταδιακά η προετοιμασία για την αγορά τροφίμων που «θα πλαισιώσουν» το φετινό σαρακοστιανό τραπέζι, καθώς βρισκόμαστε λίγες...
Costa Navarino: Συνεργασία με το βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο CTC Urban Gastronomy και τον σεφ Αλέξανδρο Τσιοτίνη
Μια νέα γαστρονομική εμπειρία ξεκινά στην Costa Navarino, καθώς το βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο CTC Urban Gastronomy...
Το “Mandarin Oriental, Costa Navarino” ταξιδεύει τη γεύση της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο
Το “Mandarin Oriental, Costa Navarino” ταξιδεύει στον κόσμο και “αποκαλύπτει" το εστιατόριο Oliviera. Ένα ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων...
Φέτα: Σε κίνδυνο ο ελληνικός «λευκός χρυσός»
Άσχημα μαντάτα φέρνει η Mercosur Ισχυρό πλήγμα φέρνει η συμφωνία Ε.Ε. – Mercosur στο εμβληματικό ελληνικό αγροτικό προϊόν,...
Taste Atlas: Η μεσσηνιακή σφέλα στα 10 καλύτερα προϊόντα
Η τεράστια σημασία του γαστρονομικού τουρισμού Το Taste Atlas έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τις κορυφαίες κουζίνες...