Γαστρονομία

Στο Elafonisos Eco Week ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας

Για 7η χρονιά θα πραγματοποιηθεί στην Ελαφόνησο, από τις 10 έως και τις 16 Ιουνίου, το Elafonisos Eco...

Μανιατάκειο Ίδρυμα: Τηλεδιάσκεψη φορέων χωρών-μελών για τη Μεσογειακή Διατροφή

Τηλεδιάσκεψη των φορέων των χωρών-μελών του θεσμού «Μεσογειακή Διατροφή-Mediterranean Diet» (Ελλάδα, Κύπρος, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Κροατία, Μαρόκο), με...

Διατροφή κατά τη διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Η περίοδος των εξετάσεων αποτελεί μια δύσκολη περίοδο τόσο για τους μαθητές όσο και για αυτούς που βρίσκονται...

Πάσχα με αυθεντικά παραδοσιακές γεύσεις στο Poseidon Ocean View

Το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα το Poseidon Ocean View μας υποδέχεται με ένα απολαυστικό μενού,...

Γυρίζουν οι Μεσσήνιοι την πλάτη στο σπιτικό φαγητό;

Πανελλήνια έρευνα δείχνει ότι το έτοιμο φαγητό προκρίνεται του σπιτικού - Ρεπορτάζ του «Θ» σε μαγειρεία, ψητοπωλεία και...

Αντ. Τριχοπούλου: «Στη Σκανδιναβία κάνουν περισσότερο Μεσογειακή Διατροφή από εμάς»

Η ομότιμη καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και πρόσεδρη καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Yale των ΗΠΑ προειδοποιεί πως...

Η αυθεντική ελληνική κουζίνα του Mandarin Oriental, Costa Navarino κατακτά το Παρίσι

Το Mandarin Oriental, Costa Navarino, ταξιδεύει στο Παρίσι, μεταφέροντας την ελληνική γαστρονομία στην καρδιά της γαλλικής πρωτεύουσας, μέσα...

Μαγιονάτα: Η νέα σάλτσα μαγιονέζας με ταχίνι από την εταιρεία Παπαδημητρίου

Λανσάροντας μία καινοτόμα σάλτσα μαγιονέζας εισέρχεται στην εν λόγω κατηγορία η εταιρεία Παπαδημητρίου Χ.Κ. Α.Β.Ε.Τ., γνωστή από τα...

Τυροπωλείο Delicatessen «Αρκαδία»: Αυθεντικές γεύσεις με γνώμονα την παράδοση και τις αγνές πρώτες ύλες

Η ιστορία του Τυροπωλείου Delicatessen «Αρκαδία», το οποίο μετρά δύο και πλέον χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας στο κέντρο της...

Εκδήλωση και διαγωνισμός μαγειρικής «Καλαμάτα: γαστρονομικός προορισμός με βάση την ελιά»

Στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ελιάς το Κέντρο Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία (ΚΕΠΕΑ) Καλαμάτας,...