Γαστρονομία
Τυροκομική Μεσσήνης – Αφοί Γ. Πετρόπουλοι: Τέσσερα νέα βραβεία στην 5η Αξιολόγηση Ελληνικών Τυριών Dairy Expo 2024
Μεγάλη διάκριση για το 2024, με τέσσερα νέα βραβεία, ήρθε για την Τυροκομική Μεσσήνης - Αφοί Γ. Πετρόπουλοι...
Η Καλαμάτα στην κορυφή του Taste Atlas
Δεύτερη καλύτερη περιοχή στον κόσμο για φαγητό η Πελοπόννησος Το Taste Atlas μετρά αντίστροφα για τα φετινά World...
Χρυσάφι η σοκολάτα!
Σοκολάτα, όπως λέμε ράβδοι χρυσού! Οι τιμές του κακάο εκτοξεύονται για πρώτη φορά σε τόσο υψηλά επίπεδα και...
Τα «Λυκειομαγειρέματα» επιστρέφουν και φέτος
Το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο παζάρι του Λυκείου Ελληνίδων Καλαμάτας, με χειροποίητα φαγητά, γλυκά, κατασκευές και παραδοσιακά καλούδια από διάφορες...
Μανιατάκειο Ίδρυμα: Η Μεσογειακή Διατροφή στη Σύνοδο των Υπουργών Γεωργίας της G7
Στην τηλεδιάσκεψη των επτά Εμβληματικών Κοινοτήτων της Μεσογειακής Διατροφής στις 26 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της Συνόδου των Υπουργών...
Νιόκι με σφέλα της Τυροκομικής Μεσσήνης- Αφοί Γ. Πετρόπουλοι στην «ΠΟΠ Μαγειρική» της ΕΡΤ
Ο νομός μας και η Τυροκομική Μεσσήνης - Αφοί Γ. Πετρόπουλοι ΑΒΕΕΤ είχαν την τιμητική τους στην τηλεοπτική...
Προβολή της Κορώνης στην… Κίνα!
Στην περιοχή του μόλου της Κορώνης, και με φόντο το φημισμένο Βενετσιάνικο κάστρο της, στήθηκε προχθές το απαραίτητο...
Ημερίδα για τα 30 έτη της πυραμίδας της Μεσογειακής Διατροφής
Με στόχο την ανάδειξη της σπουδαιότητας της Μεσογειακής Διατροφής, η Επιστημονική Εταιρεία Εγκυκλοπαιδιστών Ελαιοκομίας (4Ε) διοργανώνει ημερίδα με...
Kalamata Food Tours: Γνωρίζοντας την πόλη μέσα από… γευστικούς περιπάτους
Οι επισκέπτες έχουν παράλληλα τη δυνατότητα να μάθουν για τη γαστρονομική κουλτούρα της περιοχής Μια… διαφορετική εμπειρία ξενάγησης...
Επιτυχημένη η ημερίδα για τη Μεσογειακή Διατροφή στην Κορώνη
Εκδήλωση με επίκεντρο τη Μεσογειακή Διατροφή πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Κορώνη, έπειτα από τη συνεργασία του...