Γαστρονομία

Κ29: Για τους λάτρεις του κρέατος

Εάν αναζητάς το τέλειο ψήσιμο και υψηλής ποιότητας κρέας, είσαι στο σωστό μέρος. Οι αγνές πρώτες ύλες, οι...

Παλιακόν: Η ποιότητα στις πρώτες ύλες παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλη τη γευστική εμπειρία

To Παλιακόν, είναι από εκείνα τα στέκια που δεν γίνεται να μην έχεις συνδέσει με δεκάδες στιγμές και...

Καφέ ΕΛΛΑΣ, μια σταθερή αξία στην πόλη μας

Το καφέ ΕΛΛΑΣ σταθερή αξία στην πόλη μας, με 28 χρόνια αδιάλειπτης  παρουσίας, είναι από εκείνα τα μέρη...

Επιτυχημένες οι Ημέρες Τοπικής Γαστρονομίας στην Καλαμάτα

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που οργάνωσε ο Δήμος Καλαμάτας, με τίτλο «Ημέρες Τοπικής Γαστρονομίας», όπου συμμετείχαν επιχειρήσεις των...

Ξεκινούν στην Καλαμάτα οι Ημέρες Τοπικής Γαστρονομίας

Με στόχο την προβολή της περιοχής και την ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας, ο Δήμος Καλαμάτας και το Τμήμα...

Ημέρες τοπικής γαστρονομίας στην Καλαμάτα

Προκειμένου ο Δήμος Καλαμάτας να προβάλει τα προϊόντα της περιοχής και την τοπική γαστρονομία διοργανώνει σειρά δράσεων με...

Γουρνοπούλα: Το γαστρονομικό σήμα κατατεθέν της Μεσσηνίας

Ένα οδοιπορικό στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας αποκαλύπτει τη συναρπαστική ιστορία και τα κρυμμένα μυστικά του πιο αγαπημένου...

Το Παράλιο Άστρος Κυνουρίας τρίτος σταθμός του Φεστιβάλ Γαστρονομίας

Το Παράλιο Άστρος Κυνουρίας θα αποτελέσει τον τρίτο σταθμό του 1ου Φεστιβάλ Γαστρονομίας, «Peloponnese Food Stories Ιστορίες ανθρώπων-γεύσεων-πολιτισμού»,...

Φεστιβάλ Μπύρας: Επέστρεψε για μια ακόμη χρονιά η επιτυχημένη διοργάνωση ζύθου και γεύσεων

Έπειτα από την επιτυχημένη πρώτη του εμφάνιση, πέρυσι το καλοκαίρι, το Φεστιβάλ Μπύρας, επέστρεψε στην πόλη της Καλαμάτας,...

Η γεύση ποτέ δεν σταμάτησε να τροφοδοτεί τη μνήμη και η Μάνη μας το παρέχει με τις συνταγές της

Η Μάνη, που κάθε γωνιά της είναι σημαδεμένη από τις μυρωδιές και τις γεύσεις του λαδιού, από τα...