Γαστρονομία
Όταν τσακώνονται οι σεφ για την ελληνική κουζίνα…
Λένε πως η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει. Για τον Γκόρντον Ράμσεϊ τσακίζει την… ιταλική κουζίνα....
Νέα εποχή για τον Ιταλικό καφέ “Lazzarin“ στην Ελληνική Αγορά – Σύναψη συνεργασίας με την εταιρεία “Spinos Coffee”
Η εταιρεία “ Γ. ΣΠΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ ” που εδρεύει στην Καλαμάτα και δραστηριοποιείται στο χώρο επεξεργασίας...
“Μοριάς ’21”: Πρόσκληση στα εστιατόρια της Πελοποννήσου για συμμετοχή στα «Πιάτα της Επανάστασης»!
-Ένα μενού εμπνευσμένο από τις διατροφικές συνήθειες των αγωνιστών του 1821 με την υπογραφή του chef Λευτέρη Λαζάρου,...
Αδαμαντία Κωνσταντοπούλου: Η σεφ που αφήνει για λίγο την κουζίνα και μαγειρεύει σε μαγευτικά σημεία της Μεσσηνίας
Στόχος της η προβολή της περιοχής μαγειρεύοντας με τοπικά προϊόντα Στο παρελθόν είχαμε παρουσιάσει την Αδαμαντία Κωνσταντοπούλου, μια...
Φώτης Βαλλάτος: «Η Μεσσηνία προσφέρει στον επισκέπτη ολοκληρωμένη εμπειρία»
Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος γαστρονομίας και “travel editor” του περιοδικού “Blue” της Aegean μιλά στο «Θάρρος» Ψάχνοντας πληροφορίες για...
Ο «Γαστρονόμος» κάνει Πάσχα στον Μοριά
Στο τεύχος Απριλίου του «Γαστρονόμου», που κυκλοφορεί αύριο 18/4 με την «Καθημερινή», η δημοσιογραφική ομάδα του περιοδικού περνά...
“Πάσχα στο Μοριά”
Όπως διαβάζουμε στο κείμενο της Νικολέτας Μακρυωνίτου για να προωθήσει το τεύχος του "Γαστρονόμου" της "Καθημερινής" την ερχόμενη...
skeak.gr, η ιστοσελίδα του Συλλόγου Εστίασης Καλαμάτας
Τη δική του ιστοσελίδα, όπου μπορούν να ενημερώνονται τα μέλη του αλλά και οι πολίτες, απέκτησε πλέον ο...
Γιάννης Τασόπουλος: Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας και για το 2021 ο Φιλιατρινός pastry chef στο Σικάγο
Ακόμα μια διάκριση και επιτυχία, διαρκής ανοδική πορεία και αναγνώριση «Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας για το 2021» ανακηρύχθηκε...
Λάδι “Μύρον”: Ο Διονύσης κι ο Μιχάλης εκμεταλλεύτηκαν δημιουργικά την καραντίνα!
Από τις πολύκαρπες ελιές της Περιστεριάς μόλις ξεκίνησε ένα καινούργιο και συναρπαστικό γευστικό ταξίδι! Ο Διονύσης Διονυσόπουλος και...