Γαστρονομία

Μαϊάμι – Καλαμάτα, ένα “skype” δρόμος…

Αφιέρωμα στα εστιατόρια "Poseidon", που αποτελούν πλέον "αλυσίδα" και το ένα λειτουργεί απ΄το 2013 στην διάσημη παραλία του...

Σήμερα μαζί με το “Θάρρος” – Μεσσηνιακή “Γαστροπλοϊα”, αφιέρωμα στις γεύσεις του 1821

Με το φύλλο της Πέμπτης 31 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει το ένθετο ΓΑΣΤΡΟΠΛΟ’Ι’Α 64 σελίδων, αφιερωμένο στις γεύσεις του...

64 σελίδες “Γαστροπλοϊα” – αφιέρωμα στις γεύσεις του 1821, μαζί με το “Θάρρος” την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου

Με το φύλλο της Πέμπτης 31 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει το ένθετο ΓΑΣΤΡΟΠΛΟ'Ι'Α 64 σελίδων, αφιερωμένο στις γεύσεις του...

Έξι εστιατόρια απ’ τη Μεσσηνία βραβεύθηκαν στα «Restaurant 100 Awards 2020»

Η μεσσηνιακή γαστρονομία αντεπιτίθεται… Μεγαλύτερη από ποτέ ήταν η μεσσηνιακή παρουσία στα καθιερωμένα βραβεία “Restaurant 100 Awards” για...

Poseidon Oceanview: Ήρθε και στην Καλαμάτα με την υπόσχεση μοναδικών γαστρονομικών «ταξιδιών»

-Από το Miami Beach τώρα και στη… Ναυαρίνου Το όνειρο των Βασίλη & Δημήτρη Πυλιώτη έγινε πραγματικότητα Την...

O διάσημος Γάλλος σεφ Bruno Verjus μαγειρεύει στις «Βερσαλλίες»… της Καλαμάτας

Ο φημισμένος Γάλλος σεφ Bruno Verjus, ιδιοκτήτης εστιατορίου βραβευμένο με αστέρι «Michelin», είχε «συστηθεί» στο κοινό της Μεσσηνίας...

Μεσογειακά Βραβεία Γεύσης και Ποιότητας 2020: Δεύτερη μεγάλη διάκριση για την Τυροκομική Μεσσήνης – Αφοί Γ Πετρόπουλοι ΑΒΕΕΤ

Δεύτερη μεγάλη διάκριση για το 2020 στο διαγωνισμό των Μεσογειακών Βραβείων γεύσης και ποιότητας Mediterranean Taste Awards 2020...

D.O.C Wine Bar – Ταξίδι Εκλεκτής Οινοποσίας

Ο Κώνσταντίνος Σιαπέρας είναι sommelier. Κάτοχος του διπλώματος Sommelier της Ιταλικής Ένωσης Οινοχόων (A.I.S) για τους οποίους αποτελεί...

Μαγειρείο «με τα κρεμμυδάκια». Μια διαφορετική εμπειρία εστίασης που ήρθε να μυήσει τους πελάτες της σε ένα υγιεινό τρόπο διατροφής !

«ΣΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ» η κουζίνα ζεσταίνεται από νωρίς το πρωί και οι μαμαδίστικες μυρωδιές «ξυπνούν» τον ουρανίσκο για μεσημεριανό φαγητό,...

Γιάννης Τασόπουλος: «Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας για το 2020» ο Φιλιατρινός Pastry chef στο Σικάγο

Μιλά στο «Θ» για την κορυφαία διάκριση, ευχαριστώντας τους ανθρώπους που τον έχουν βοηθήσει Επίσημος «Πρεσβευτής της Ελληνικής...