Γαστρονομία
Δύο Καλαματιανοί μαθαίνουν τους λουκουμάδες στους Λονδρέζους
Εισβολή στην Βρετανία από δύο αγόρια της Μάνης και την συνταγή της γιαγιάς Yiayia's Delights: Ο Γιώργος και...
«Γεύσεις & Όψεις του ’21» χθες στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας
Η παρουσίαση της Λαογραφικής Έκθεσης «Γεύσεις & Όψεις του ’21» από τον Αγροτικό Λαογραφικό Μουσείο Καλαμάτας και τον...
«Γεύσεις και Όψεις του 1821» στην Κεντρική Αγορά
Δράση με τίτλο «Γεύσεις και Όψεις του 1821» θα υλοποιηθεί αύριο στις 7.00 μ.μ. στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας,...
Άνθος Αλατιού Μάνης: “Το Χιόνι του Καλοκαιριού”
Οι κλιματολογικές συνθήκες, η μορφολογία και η γεωλογική σύσταση των παραθαλάσσιων περιοχών είναι οι βασικοί λόγοι που ευνόησαν...
ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ: 4/4 σε Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής
Με διακρίσεις, 4/4, επέστρεψαν οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ από το Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής “1st Mediterranean...
Όσπρια Βρυώνης, ένα καλειδοσκόπιο γεύσεων με παράδοση!
Η οικογενειακή επιχείρησή έχει τις ρίζες της στο 1963 όπου και ξεκίνησε η ενασχόληση με το τρόφιμο από...
Δεύτερη εκδήλωση γευσιγνωσίας για το «Καλαμάτα 1821: Δρόμοι Ελευθερίας»
Στο πλαίσιο της ετοιμασίας της Εμπορικής Επωνυμίας «ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1821» για τις δράσεις του Προγράμματος «Καλαμάτα 1821: Δρόμοι Ελευθερίας»,...
Τα μαχαίρια Dikristo έχουν τη δική τους αισθητική
Ακονισμένη Αισθητική «Ξεκίνησα την κατασκευή μαχαιριών πριν από μερικά χρόνια, όταν μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να έχω ένα...
Τρία εστιατόρια από τη Μεσσηνία βραβεύτηκαν ανάμεσα στα καλύτερα της χώρας!
“Αστέρια” απέσπασαν στα Βραβεία FNL το “Kooc - Taverna Secrets”, οι “Ελιές και “Στου Κώστα” Τρία εστιατόρια από...
ΝΕ(Υ)ΜΑ στην Γεύση και στην απόλαυση
ΜΠΥΡΑ ΝΕΜΑ: Η πρώτη Μανιάτικη μπύρα Με έμβλημα το λυκίσκο, τη φραγκοσυκιά αλλά και τους μανιάτικους πύργους, σήμα...