Γαστρονομία
Η «καρδιά» του Βερολίνου μοσχομυρίζει Μεσσηνία!
«Η Καλόγρια και ο Νάνος» της Μάρθας και του Αλέκου κέρδισαν την εμπισοσύνη των «Βερολινέζων»! Η Μάρθα Ζούπα...
Η «Vasiliki Kouzina» κατέκτησε τους Μιλανέζους με γεύσεις ελληνικές και συνταγές απ’ τη Μεσσηνία!
Βασιλική Πιερρακέα: «Είναι επιτακτική ανάγκη να εκτιμήσουμε αυτό που έχουμε, αυτό που πραγματικά είμαστε, γαστρονομικά και γενικά» Κόρη...
Το φεστιβάλ «Cretan Gastronomy Days 2019»
Στο Ηράκλειο το φεστιβάλ «Cretan Gastronomy Days 2019» προσέλκυσε άνω των 13.000 επισκεπτών, συμμετείχαν 24 επιχειρήσεις και παραγωγοί,...
Με έναν ξεχωριστό τρόπο εορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Ελαιολάδου στην Καλαμάτα
Υπομονή για τις χαμηλές τιμές συνιστούν οι ειδικοί Βραδιά αφιερωμένη στον «πράσινο χρυσό» της Ελλάδας ήταν αυτή της...
Bruno Verjus: «Η Μεσσηνία διαθέτει τα πάντα για να γίνει ένας γαστρονομικός παράδεισος.»
Ο φημισμένος γάλλος σεφ, ιδιοκτήτης εστιατορίου βραβευμένο με αστέρι Michelin , μιλά στο "Θάρρος" «Το μυστικό της επιτυχίας...
«Funky Μεσσηνία»: Η τοπική κουζίνα μέσα από μια άλλη ματιά…
«Σκέψου ένα υπόσκαφο εστιατόριο που βλέπει στο Navarino Bay. Είναι στο χώρο όπου κάνουν τα μαθήματα γκολφ (σ.σ....
O Καλαμτιανός Δημήτρης Χρονόπουλος: «Το γλυκό θα έπρεπε να είναι σε καλύτερο επίπεδο στην Ελλάδα»
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα, στο Γαλάτσι. Η καταγωγή μου είναι από την Καλαμάτα. Δεν ήμουν καλός μαθητής,...
Αδαμαντία Κωνσταντοπούλου, η Καλαματιανή που μαθαίνει τους Θεσσαλονικείς να τρώνε γουρουνοπούλα
Ένα από τα εδέσματα που εντυπωσιάζουν τους επισκέπτες, όταν φτάνουν στη Μεσσηνία, είναι, φυσικά, η γουρουνοπούλα, ένα πιάτο...