Γαστρονομία
Μεσογειακά Βραβεία Γεύσης και Ποιότητας 2020: Δεύτερη μεγάλη διάκριση για την Τυροκομική Μεσσήνης – Αφοί Γ Πετρόπουλοι ΑΒΕΕΤ
Δεύτερη μεγάλη διάκριση για το 2020 στο διαγωνισμό των Μεσογειακών Βραβείων γεύσης και ποιότητας Mediterranean Taste Awards 2020...
D.O.C Wine Bar – Ταξίδι Εκλεκτής Οινοποσίας
Ο Κώνσταντίνος Σιαπέρας είναι sommelier. Κάτοχος του διπλώματος Sommelier της Ιταλικής Ένωσης Οινοχόων (A.I.S) για τους οποίους αποτελεί...
Μαγειρείο «με τα κρεμμυδάκια». Μια διαφορετική εμπειρία εστίασης που ήρθε να μυήσει τους πελάτες της σε ένα υγιεινό τρόπο διατροφής !
«ΣΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ» η κουζίνα ζεσταίνεται από νωρίς το πρωί και οι μαμαδίστικες μυρωδιές «ξυπνούν» τον ουρανίσκο για μεσημεριανό φαγητό,...
Γιάννης Τασόπουλος: «Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας για το 2020» ο Φιλιατρινός Pastry chef στο Σικάγο
Μιλά στο «Θ» για την κορυφαία διάκριση, ευχαριστώντας τους ανθρώπους που τον έχουν βοηθήσει Επίσημος «Πρεσβευτής της Ελληνικής...
Δύο Καλαματιανοί μαθαίνουν τους λουκουμάδες στους Λονδρέζους
Εισβολή στην Βρετανία από δύο αγόρια της Μάνης και την συνταγή της γιαγιάς Yiayia's Delights: Ο Γιώργος και...
«Γεύσεις & Όψεις του ’21» χθες στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας
Η παρουσίαση της Λαογραφικής Έκθεσης «Γεύσεις & Όψεις του ’21» από τον Αγροτικό Λαογραφικό Μουσείο Καλαμάτας και τον...
«Γεύσεις και Όψεις του 1821» στην Κεντρική Αγορά
Δράση με τίτλο «Γεύσεις και Όψεις του 1821» θα υλοποιηθεί αύριο στις 7.00 μ.μ. στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας,...
Άνθος Αλατιού Μάνης: “Το Χιόνι του Καλοκαιριού”
Οι κλιματολογικές συνθήκες, η μορφολογία και η γεωλογική σύσταση των παραθαλάσσιων περιοχών είναι οι βασικοί λόγοι που ευνόησαν...
ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ: 4/4 σε Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής
Με διακρίσεις, 4/4, επέστρεψαν οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ από το Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής “1st Mediterranean...
Όσπρια Βρυώνης, ένα καλειδοσκόπιο γεύσεων με παράδοση!
Η οικογενειακή επιχείρησή έχει τις ρίζες της στο 1963 όπου και ξεκίνησε η ενασχόληση με το τρόφιμο από...