Γαστροπλοΐα
Γαστροπλοΐα
5 μεσσηνιακές συνταγές που αναδεικνύουν τις πρώτες ύλες του τόπου
Η κουζίνα της Μεσσηνίας είναι τόσο γεμάτη από γεύσεις και αρώματα, όσο καρποφόρα και πλούσια είναι η μεσσηνιακή...
Συνταγή της αστικής Μεσσηνίας «βγαλμένη» από το «Θάρρος» το 1937 η απόλυτη σπεσιαλιτέ του φετινού καλοκαιριού!
Το «Funky Gourmet» ξετρέλανε με γεύσεις γεμάτες Μεσσηνία τους επισκέπτες του στην Costa Navarino για έξι εβδομάδες Το...
Bruno Verjus: «Η Μεσσηνία διαθέτει τα πάντα για να γίνει ένας γαστρονομικός παράδεισος.»
Ο φημισμένος γάλλος σεφ, ιδιοκτήτης εστιατορίου βραβευμένο με αστέρι Michelin , μιλά στο "Θάρρος" «Το μυστικό της επιτυχίας...
«Funky Μεσσηνία»: Η τοπική κουζίνα μέσα από μια άλλη ματιά…
«Σκέψου ένα υπόσκαφο εστιατόριο που βλέπει στο Navarino Bay. Είναι στο χώρο όπου κάνουν τα μαθήματα γκολφ (σ.σ....
O Καλαμτιανός Δημήτρης Χρονόπουλος: «Το γλυκό θα έπρεπε να είναι σε καλύτερο επίπεδο στην Ελλάδα»
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα, στο Γαλάτσι. Η καταγωγή μου είναι από την Καλαμάτα. Δεν ήμουν καλός μαθητής,...
Αδαμαντία Κωνσταντοπούλου, η Καλαματιανή που μαθαίνει τους Θεσσαλονικείς να τρώνε γουρουνοπούλα
Ένα από τα εδέσματα που εντυπωσιάζουν τους επισκέπτες, όταν φτάνουν στη Μεσσηνία, είναι, φυσικά, η γουρουνοπούλα, ένα πιάτο...