Γαστροπλοΐα
Γαστροπλοΐα
«Ελλάς»: Ένα από τα παλαιότερα στέκια της Καλαμάτας
Η ιστορία της Ελευθερίας, η οποία άφησε την Αθήνα, έγινε μόνιμη κάτοικος Καλαμάτας και πέρασε το «Ελλάς» σε...
H ΩΜΕΓΑ εορτάζει μια εβδομάδα αφιερωμένη στα όσπρια
Την Παγκόσμια Ημέρα Οσπρίων σήμερα Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου, εορτάζει η ΩΜΕΓΑ, επεκτείνοντας τις ενέργειές της καθ’ όλη τη...
Ένα βραβευμένο «Φοίνο» εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας στην ιστορική καρδιά της Καλαμάτας
Θα πρέπει να είναι… τρελός κάποιος για να ανοίξει ένα απαιτητικό εστιατόριο στην Ελλάδα της πανδημίας και της...
Platea
Η αισθητική των πιάτων παραπέµπει σε πίνακες ζωγραφικής. Οι καλής ποιότητας πρώτες ύλες και η τεχνική συνυπάρχουν σε...
Wine Kiosk
Ο Πέρη Παναγιωτακόπουλος, αποτελεί τον λόγο που πολλοί µυήθηκαν στους ελληνικούς αµπελώνες και τις ποικιλίες του. Δραστηριοποιείται οινικά...
Η Γαστροπλοϊα, κυκλοφορεί αυτη την Πέμπτη μαζί με το “Θάρρος”
Ταξιδεύουμε στους αμπελώνες της Πελοποννησιακής γης και μαθαίνουμε για τις ποικιλίες που ευδοκιμούν στον τόπο μας. Εμπνευσμένοι chefs...
Όταν τσακώνονται οι σεφ για την ελληνική κουζίνα…
Λένε πως η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει. Για τον Γκόρντον Ράμσεϊ τσακίζει την… ιταλική κουζίνα....
Νέα εποχή για τον Ιταλικό καφέ “Lazzarin“ στην Ελληνική Αγορά – Σύναψη συνεργασίας με την εταιρεία “Spinos Coffee”
Η εταιρεία “ Γ. ΣΠΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ ” που εδρεύει στην Καλαμάτα και δραστηριοποιείται στο χώρο επεξεργασίας...
“Μοριάς ’21”: Πρόσκληση στα εστιατόρια της Πελοποννήσου για συμμετοχή στα «Πιάτα της Επανάστασης»!
-Ένα μενού εμπνευσμένο από τις διατροφικές συνήθειες των αγωνιστών του 1821 με την υπογραφή του chef Λευτέρη Λαζάρου,...
Αδαμαντία Κωνσταντοπούλου: Η σεφ που αφήνει για λίγο την κουζίνα και μαγειρεύει σε μαγευτικά σημεία της Μεσσηνίας
Στόχος της η προβολή της περιοχής μαγειρεύοντας με τοπικά προϊόντα Στο παρελθόν είχαμε παρουσιάσει την Αδαμαντία Κωνσταντοπούλου, μια...