Γαστροπλοΐα
Γαστροπλοΐα
Poseidon Oceanview: Ήρθε και στην Καλαμάτα με την υπόσχεση μοναδικών γαστρονομικών «ταξιδιών»
-Από το Miami Beach τώρα και στη… Ναυαρίνου Το όνειρο των Βασίλη & Δημήτρη Πυλιώτη έγινε πραγματικότητα Την...
O διάσημος Γάλλος σεφ Bruno Verjus μαγειρεύει στις «Βερσαλλίες»… της Καλαμάτας
Ο φημισμένος Γάλλος σεφ Bruno Verjus, ιδιοκτήτης εστιατορίου βραβευμένο με αστέρι «Michelin», είχε «συστηθεί» στο κοινό της Μεσσηνίας...
Μεσογειακά Βραβεία Γεύσης και Ποιότητας 2020: Δεύτερη μεγάλη διάκριση για την Τυροκομική Μεσσήνης – Αφοί Γ Πετρόπουλοι ΑΒΕΕΤ
Δεύτερη μεγάλη διάκριση για το 2020 στο διαγωνισμό των Μεσογειακών Βραβείων γεύσης και ποιότητας Mediterranean Taste Awards 2020...
Ελαιουργεία Καραμπότσος: Υγρό Χρυσάφι από το Αμπελόφυτο Μεσσηνίας
Από το 1970 η Ελαιουργεία Καραμπότσος παράγει το υγρό χρυσάφι της Ελληνικής γης, στο Αμπελόφυτο Μεσσηνίας. Κάθε τόπος...
Μαντινεία: Ένα μπακάλικο παλιάς κοπής
Ένα θησαυρός τοπικών γεύσεων που στηρίζει τους μικρούς παραγωγούς και στα ράφια του μπορεί να ανακαλύψει κανείς παραδοσιακές,...
Φάρμα Κατσίρα: Για τους λάτρεις του εκλεκτού!
Με πορεία 100 χρόνων και με στόχο την ανάδειξη της υγιεινής, ελληνικής παραδοσιακής διατροφής η οποία βασίζεται σε...
Ελαιώνες Οικογένειας Μπόβη: Tο όραμα ξεπερνά τα εμπόδια
Οι Ελαιώνες της οικογένειας Μπόβη “Bovis Family Greek Groves” είναι μια οικογενειακή αγροτική επιχείρηση, που ιδρύθηκε το 2005....
Μέλι Ταϋγέτου: Μελισσοκομία Φωτόπουλος
Μέλι, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά προϊόντα της Ελληνικής γαστρονομίας. Το χρησιμοποιούμε σε ψωμιά, γλυκά, σαλάτες, ροφήματα και...
D.O.C Wine Bar – Ταξίδι Εκλεκτής Οινοποσίας
Ο Κώνσταντίνος Σιαπέρας είναι sommelier. Κάτοχος του διπλώματος Sommelier της Ιταλικής Ένωσης Οινοχόων (A.I.S) για τους οποίους αποτελεί...
Carino Patisserie: Απολαυστικές δημιουργίες ζαχαροπλαστικής και θεϊκό παγωτό
Ένας μικρός, ζαχαρένιος παράδεισος, που στέκεται δίπλα μας σε κάθε επιθυμία για γλυκό καταφέρνει και παντρεύει την παραδοσιακή...