ΘΑΡΡΟΣ PLUS

J.B.Torruella«Η γευσιγνωσία παίζει τον σπουδαιότερο ρόλο στην πιστοποίηση της ποιότητας του ελαιολάδου»

Ο Χουάν Μπασέντα ανήκει στην ομάδα των εκπαιδευτών του διεθνούς σεμιναρίου γευσιγνωσίας ελαιολάδου, το οποίο διεξάγεται αυτές τις...

Συζήτηση για το ελαιόλαδο και οικονομική κρίση στην Νότια Ευρώπη στο ΤΕΙ Καλαμάτας

Ένα επίκαιρο και πολύ ενδιαφέρον θέμα θα συζητηθεί στο στρογγυλό τραπέζι που διοργανώνει το Εργαστήριο Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου του...

Η Εστία του ΤΕΙ Καλαμάτας υπό κατάληψη

Εδώ και μερικές μέρες η Εστία του ΤΕΙ Καλαμάτας τελεί υπό κατάληψη λόγω απομάκρυνσης της προϊσταμένης. Εμείς βρεθήκαμε...

Αγρότες…σπέρνουν την ανάπτυξη

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΕΤΙΑ 2013-2014Επιχειρηματίας πρόκειται σύντομα να γίνει ο μικροκτηνοτρόφος από τη Μεσσηνία,...

Η ξηρασία «καίει» τη φετινή παραγωγή στο λάδι

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ «ΝΗΛΕΑ» Γ. ΚΟΚΚΙΝΟ Ο καθαρός ορίζοντας των τελευταίων εβδομάδων και οι ηλιόλουστες ημέρες...